Kitajske odbojkarice hitijo na Japonsko na pohod proti olimpijskim igram

27-04-2021

Po 580 dneh dolgega čakanja so kitajske odbojkarice končno spet stopile v tujino. Kitajske ženske odbojkarske reprezentance so včeraj opravile prvi trening na olimpijskem odbojkarskem stadionu v Tokiu, stadion Ariake, za pripravo na preizkusno olimpijsko tekmo v Tokiu, ki bo 1. maja.

volleyball hitting machine

Da bi nadzorovali obseg mednarodnih potovanj, je preizkusni turnir v odbojki na olimpijskih igrah v Tokiu k sodelovanju povabil le kitajsko moško in žensko odbojkarsko reprezentanco. Se pravi, da so kitajske odbojkarice edino priložnost za ogrevanje olimpijskih prizorišč osvojile razen gostiteljice.


Kitajska ženska odbojkarska reprezentanca je na Japonsko prispela zvečer 25. aprila. Čeprav je letenje iz Šanghaja v Tokio trajalo več kot dve uri, je zaradi potrebe po preprečevanju epidemij odbojkarica od prihoda do izhoda trajala 4 ure avli letališča. Generalni sekretar japonske odbojkarske zveze ga je osebno pozdravil. Lang Ping je na kratko povedal tudi nekaj besed v imenu kitajske ženske odbojkarske reprezentance. Po tem sta se med epidemijo pozdravila s priljubljenim komolčnim komolcem.

volleyball shoot machine

Na tej olimpijski preizkusni tekmi je bila med kitajsko in japonsko odbojkarico dogovorjena le ena uradna tekma. Da pa bi čim bolj izkoristili priložnost tega obiska, bosta ekipi pred tekmo pripravili še eno zasebno učno tekmo. Lang Ping je razkril, da bo kitajska ženska odbojkarska reprezentanca preprečevanje epidemij postavila kot prvo prednostno nalogo petletne učiteljske tekme, ki se bo soočila s hudo epidemijo. Lang Ping je razkril:"Hotel, v katerem smo bivali, ima nadstropje, namenjeno naši ekipi. Potem je tu še dvigalo in prostor za jesti. To je storitev na enem mestu. Zunanjega sveta se ne dotaknemo in iz hotela gremo neposredno v tekmovalno dvorano."

volleyball spike training equipment

Prosimo, kontaktirajte nas, če vas zanima naš vadbeni stroj za odbojko:

Telefon in WhatsApp: 0086 136 6298 7261




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti