Kitajska košarka je velik udarec! Prihodki, ki so se strmoglavili za 600 milijonov, so povzročili težave Yao Mingu, poudarjen pa je bil tudi Du Feng

26-01-2021

26. januarja po pekinškem času, ki ga je prizadela epidemija, so bili različno prizadeti vsi sloji sveta. Športna industrija je bila prva na prvem mestu. Danes so po prejšnjih novicah domačega medija Zhao Huanyuja kitajski košarkarji močno prizadeli tudi vse ekipe.

vadbeni stroj za košarko

Po poročanju medijskih virov je bila skupna dividenda, ki jo je klub v tej sezoni prejel od družbe CBA, približno 12 do 15 milijonov juanov manj kot v preteklih letih. Poleg tega ekipe zaradi vpliva epidemije ne morejo igrati domačih tekem. Med igro se navijači ne morejo dogovoriti za ogled tekme. Igrajo lahko le v enotni diviziji Zhuji v Zhejiangu. Posledično so prihodki od blagajn popolnoma očiščeni, prihodki teh 19 klubov pa so se v povprečju zmanjšali za približno 30 milijonov juanov.

strelski stroj za tenis

Se pravi, če smo natančno izračunali, se je skupni prihodek naših 19 klubov zmanjšal za skoraj 600 milijonov, kar je res zastrašujoča astronomska številka. Po navedbah medijskih virov je to le osnovni izračun. Če so klubi z večjimi blagajnami prihodek zmanjšali za astronomski znesek, bodo verjetno presegli 100 milijonov. Mnoge prvotne kitajske košarkarske ekipe izgubljajo denar. V obratovanju se zanašajo na svoje glavne posle, da bi nadomestili stroške košarkarskega kluba, zato je za ekipe še slabše, vendar so številni vlagatelji izrazili pripravljenost nadaljevati.

strelski stroj za badminton

Pravzaprav je pomožna košarkarska stran precej dobra. Vidimo, da se je umaknila le ekipa Bayi. Druge ekipe bi se morale odločiti, da ostanejo močne. Toda na kitajski nogometni strani se je veliko ekip že začelo umikati od lani. Norost, zato je težko reči, ali se bo naslednja blaznost razširila tudi na kitajsko košarko. Na ta način bo reforma kitajske košarke od zgoraj navzdol, ki jo bo gostil Yao Ming, nedvomno imela velik vpliv. Tokrat je epidemija nedvomno naravna katastrofa.

vadbeni stroj za košarko

Prizadeta je stran Yaoa Minga, prizadeta pa bo tudi strategija Du Fenga za vodenje kitajske ekipe na olimpijske igre. Če bo klub začel izgubljati opremo, bo za te mlade lokalne igralce vedno manj prostora za trening. Kitajska košarka je prvotno imela v mnogih puščavskih provincah, če ti šefi, ki so pripravljeni vlagati v košarkarsko kariero, ne morejo še naprej vlagati zaradi naraščajočih težav, bo to nedvomno nadaljnji uničujoč udarec za kitajsko košarko.



Za nakup strojev za vadbo žoge ali posel,

prosim kontaktirajte: Sukie Chan

Mobile & Whatsapp: 0086 136 6298 7261




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti