Je bila tarča kitajska reprezentanca za badminton? Žreb za indonezijsko tekmo je bil objavljen in Lin Dan je sprejel pomembno odločitev za številne derbi tekme

24-05-2022

Pred kratkim je kitajska reprezentanca za badminton sodelovala na pokalu Tangyou in odprtem prvenstvu Tajske v badmintonu. Lahko rečemo, da dobljeni rezultati niso dobri. 

Moška ekipa pokala Tangyou se je ustavila med najboljših 8, ženska pa ni uspela ubraniti naslova in ustvarila najslabše rezultate v 26 letih. Ko sem prišel na OP Tajske, so zlato medaljo osvojile le mešane dvojice. Številni oboževalci so spremljali nedavno tekmovanje kitajske reprezentance in se posmehovali upadu Guoyuja. Zdaj je res neprimerljivo z namiznim tenisom.



Prijatelji, ki pogosto spremljajo šport, vedo, da so namizni tenis, badminton, potapljanje in drugi športi dominantni kitajski projekti, ki so osvojili zlato. Dandanes sta zapuščanje namiznega tenisa in potapljanja še vedno zelo močna. Po drugi strani pa lahko rečemo, da badminton postopoma upada. Mnogi oboževalci dvomijo, da je tudi množična baza badmintona zelo močna. Veliko, dobrih sadik bi moralo biti veliko, to bi moral biti močan projekt, zakaj postopoma propada?



Kot pravi pregovor, tisti, ki lahko gledajo na vrata, ne bodo gledali zabave. Na primer, pogovarjajmo se o nedavnih igrah Tang You Cup in Tajske. Oboževalci, ki so spremljali prenos v živo, vedo, da igra Guoyu zaostaja, in so samo odložili slušalko. Razbijanja ni, hkrati pa fizična kakovost in vzdržljivost igralca nista tako dobri kot nasprotnikova, obstaja pa tudi situacija, ko se nasprotnika ne more braniti. Velikokrat jih pasivno tepejo na igrišču. Po drugi strani, ko sta igrala Lin Dan in Zhang Changning, sta bila res dominantna in res prijetna za gledanje.


Seveda ima velik del neuspeha kitajske reprezentance zdaj veliko opraviti s trenerji. Na primer, v namiznem tenisu je veliko nekdanjih zlatih medalj po upokojitvi neposredno vstopilo v državni namiznoteniški trenerski štab in še vedno lahko vodi nacionalne namiznoteniške igralce do zlatih medalj. Po drugi strani pa Guoyu zdaj najame tuje trenerje. Mnogi navijači se posmehujejo športnikom Guoyu, ki so nekoč osvojili zlate medalje, zakaj se ne morejo vrniti v reprezentanco k trenerju?

Seveda ne moremo reči, da sta eden od razlogov za razcvet in upad športa. Dandanes lahko rečemo, da je upad kitajske reprezentance posledica številnih razlogov. Pomislim na zadnjo kuhinjo, pogledam postavo ženskih dvojic in pogledam telesno pripravljenost in fizično pripravljenost igralcev. Očitno nekatere osnovne stvari niso narejene dobro, zato se pogovorimo o tehnikah in taktikah.


Nato so poročali, da je Zhang Jun poslal vse glavne igralce, da sodelujejo na Indonesia Masters. Zdaj, ko je bil objavljen žreb za tekmo, so številni navijači presenečeni, da je Guoyu urejen za številne derbi tekme. V prvem krogu sta se na primer srečala Chen Yufei in Wang Zhiyi. V prvem krogu sta se srečala dva para nacionalnih perjanov. Li Shifeng in Weng Hongyang sta bila v kvalifikacijskem krogu dodeljena na isto območje, kar je tudi pomenilo, da je lahko napredovala le ena oseba.


Ko so številni navijači videli izid žreba, so se posmehovali, da so bili tarča. Številni navijači so menili, da je derbi malo pomemben in ne more igrati vloge treninga. Hkrati so številni navijači poklicali Lin Dana za trenerja. Zhang Jun je Lin Dana odpustil kot vodjo ekipe Guoyu. Vpliv in status Lin Dana v BWF bosta prav tako dala 3 točke obraza. Hkrati je zelo veličastna Lin Danova čedna in sposobna podoba. , in tudi pomagati Guoyujevi zunanji javnosti.

Prijatelji, ki so pogosto pozorni na namizni tenis, vedo, da je Liu Guoliang postal predsednik Namiznoteniške zveze in je tudi predsednik ITTF. Ste opazili nekaj neodločenih izidov ali uvrstitev, derbi bitke se redko zgodijo in večino časa glavni igralci varujejo divizijo. . Seveda se lahko zgodi, da je imel Liu Guoliang srečo, da je vodil ekipo, Zhang Jun pa malce smole, a zdaj mnogi navijači mislijo, da bo ekipo vodil Lin Dan, sreča pa bo veliko večja. Se strinjate s tem pogledom?

Pred kratkim se je Lin Dan pojavil v Guangzhouju"Hengzhi pokal"tekmo amaterskega badmintonskega turnirja Yonex King's Ambition 2022 in vzel lopar za igro z mladimi športniki. Mediji so intervjuvali Lin Dan. Lin Dan je sprejel pomembno odločitev in bo igral z mladimi športniki. Številna mesta so organizirala vadbene tabore za mlade z namenom gojenja izbranih sadik in pošiljanja talentov v Guoyu.



Na vprašanje, ali se bo vrnil, se je Lin Dan nasmehnil in zmajal z glavo. Lin Dan je dejal, da bi lahko organiziral nostalgično prijateljsko tekmo s svojimi nekdanjimi soigralci, kot so Cai Yun, Fu Haifeng in Bao Chunlai. Avtor meni, da če nogometna reprezentanca ne more priti iz korita, potem je mogoče, da za trenerja pride Lin Dan. Seveda je lahko predpostavka, da debeluh ni iz razreda in Lin Dan postane glavni trener. Ali menite, da je to mogoče?



Napisala Sicilija 

Whatsapp: 0086 15770844317 

Elektronski naslov: sicily@siboasi.com.cn


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti