Otroci, ki igrajo košarkarskega robota, zelo koristno za vaše otroke

20-11-2020

Rezultat genija je padel in resnica za njim je izjemno strašljiva. Verjetno je tudi vaš otrok ...


Pred časom je novica povzročila burno razpravo na internetu. Otrok gospe Shao v Hangzhouu je od tretjega razreda močno upadel učni uspeh in ni uspel pri vseh predmetih. Vendar ima otrok v prvih dveh letih odlične ocene in se uvršča med najboljše pri posameznem predmetu. Ga. Shao je zelo zaskrbljena in svoje spretnosti spreminja v gnusobo. Je morda z njenim IQ nekaj narobe?


Gospa Shao je otroka naglo odpeljala v bolnišnico na celovit pregled. Rezultati so pokazali, da je bil IQ otroka do 130, kar je blizu vrednosti Einsteinovega genija. Kje je problem s tako odličnim IQ? Nepazljivo je zdravnik preveril, ali ima otrok "motnjo hiperaktivnosti s pomanjkanjem pozornosti." Brez dobre pozornosti, ne glede na to, kako visok je IQ, ne koristi.


To ni primer. Otroška nepazljivost je v življenju zelo pogosta. Verjamem, da imajo tudi mnoge matere to zmedo. Otroci so nestrpni, da bi karkoli počeli. En dan lahko naredijo nekaj računskih problemov. Pogosto je, da so starši moteni. Tesnobno. Če želite, da se vaš otrok koncentrira, morate najprej razumeti zakon otrokovega razvoja pozornosti. Otroci različnih starosti imajo različen obseg pozornosti. Obseg pozornosti triletnika je pet minut, štiriletnika lahko 8 minut, petletnika pa 10 minut ali več. Vplivala bo tudi otrokovo stanje in razpoloženje.


Kako torej gojiti otrokovo pozornost? Ameriška "Nevrologija" je poudarila, da bodo otroci vsakič, ko se bodo udeležili športnih aktivnosti, bolj skoncentrirani in zbrani pri učenju, predvsem košarke in drugih športov, zato so otroci, ki igrajo košarko, bolj gibčni in pametnejši. .


košarkarski robot


Po 15 letih skrbnega raziskovanja so strokovnjaki Mednarodnega raziskovalnega centra Siboasi ugotovili, da je starost 3–6 zlata doba za gojenje otroške pozornosti. S prilagoditvijo nastavitev parametrov košarkarskega stroja in načina igre lahko močno povečate zanimanje otrok za košarko. Z raznolikimi košarkarskimi športi lahko izboljšate čas otrokove pozornosti.


naprava za igranje košarke

Ali obstaja način za vzgojo otroške pozornosti? Resnično, morda ne verjamete, toda ta otroška košarkarska oprema lahko vključuje funkcije gojenja pozornosti, višine treninga in izobraževalne zabave. Skrbno ga je oblikoval Mednarodni raziskovalni center Siboasi. Razvit in izdelan pameten otrok »Ko postajam višji«, ki igra košarkarski stroj, je izdelke podjetja vključil tudi v katalog javnih naročil v šanghajskem izobraževalnem sistemu. Ta "zrasla sem višja" navdušuje otroke za šport od znotraj. Otroci se igrajo in uživajo. To je preprosto artefakt za reševanje nepazljivosti otrok. Staršem ni več treba skrbeti, ali bodo njihovi otroci šli v šolo.

oprema za igranje košarke


Ne mislite, da je nepazljivost otrok nepomembna zadeva. Od 3. do 6. leta je pomembna stopnja vzgajanja otroške pozornosti. Aktivirajte se in omogočite otrokom osredotočeno in srečno otroštvo!


Za poslovni pogovor:

Vodja: Sukie

E-naslov: sukie@siboasi.com.cn

Whatsapp: 0086 136 6298 7261

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti