Otroški košarkarski strelski stroj‖ Vabimo vas, da se udeležite spletnega sejma Gabon 2020

28-11-2020

Otroški košarkarski stroj Siboasi Child‖Vabimo vas, da se udeležite spletnega sejma Gabon 2020


Majska sezona, ki cveti skupaj

Spletna razstava 12. razstave China Processing Trade Products Expo

Danes je Shanda ustanovila Siboasi

Vabim vas na "razstavo v oblaku"

Kupujte, kupujte, kupujte, ne da bi šli od doma

Oprema za otroško košarko



Pogumno "mrežo" naprej, Siboasi cveti na "oblaku"

Poletje je prišlo na dan in s pomočjo "oblačnega gospodarstva" Siboasi pospešeno odpira "trženje v oblaku" in se poda v vroče "poletje".

Ta razstava spletnih iger na srečo je dobra priložnost za podjetja, da razširijo domači trg. Siboasi pripisuje velik pomen pripravljalnim delom za to razstavo. Ustanovila je skupino za oddajanje v živo in zgradila namensko sobo za oddajanje v živo. Vsi oddelki med seboj sodelujejo in vsi zaposleni sodelujejo. Ustvarite visokokakovostni dogodek v živo!

Wan Houquan, predsednik družbe Dongguan Siboasi Sports Goods Technology Co., Ltd., je v intervjuju za Dongguan TV dejal, da bo letošnji Gabo Expo podjetjem pomagal razširiti domači trg z neposrednimi prenosi. Ne gre samo za novo izkušnjo, ampak tudi "Pravočasen dež" naj bi podjetju prinesel velik trg in trženje dvignil na novo raven. "Posebna zahvala občinski vladi Dongguan in strokovni skupini Expo za s tako dobro platformo za pomoč več podjetjem, da rastejo in se razvijajo med epidemijo. "

stroj za trening košarke

S predsednikom Siboasija Wanom Houquanom se je pogovarjala televizijska postaja Dongguan


Na tem Expo Cloud je Siboasi namenjen domačim otrokom, inovativni tehnologiji, ki pomaga otrokom odraščati zdravo, in uvaja pametno črno tehnologijo za otroško košarko. Spletne oddaje v živo, predstave v živo in interakcije med prizori se prebijajo skozi časovne in geografske omejitve, kar vam omogoča, da izkusite visokokakovostne izdelke in storitve, kot da bi bili na kraju samem.

Spletni Gabo Expo ima platforma 1688 pod skupino Alibaba. Tokrat bo močna ekipa Gabo potisnila na povsem novo raven. S spletnimi razstavami + neposrednim predvajanjem blaga, promocijo in prikazom blagovne znamke Integriranje, komunikacija in prodaja se sprva ocenjuje, da bo spletna razstava pritegnila več kot 500.000 kupcev za obisk in brskanje po spletu in bo postala močna odskočna deska za kitajska podjetja. vzlet proti trendu

košarkarska oprema

Prišlo je obdobje "gospodarstva v oblaku"

Prihodnost bo "oblačna" doba vsega

Krepitev v oblaku je trženje in nadgradnja znamke

Odprla vrata v novi svet

Siboasi, je podkrepil trend

Ples v oblakih je pričakovati prihodnost

2020 Online Gaming Expo

Butična zbirka, neposredni prenos

Zbiranje v oblaku, ki čaka, da dražite!


Oprema za otroško košarko


Poslovni stik: SukieChan 

Whatsapp: 0086 136 62987261 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti