Liga prvakov-Real Madrid 1-0 Liverpool dosegel 6-2 med najboljših 8, Benzema zadel + poškodovan in odstopil

22-03-2023

Real Madrid je 16. marca ob 4. uri zjutraj po pekinškem času v drugem krogu 1/8 finala UEFA Lige prvakov doma premagal Liverpool z 1:0 in se uspešno prebil v četrtfinale Lige prvakov z skupni rezultat 6-2 v dveh krogih.


V prvem polčasu je Real Madrid doma začasno igral z 0:0 Liverpoolom. Na začetku drugega polčasa, v 73. minuti, je Klopp protestiral zaradi enajstmetrovke na stranskem tiru, sodnik pa mu je nato pokazal rumeni karton. V 79. minuti je Benzema izbral žogo izpred kazenskega prostora. Vinicius je z eno roko sprožil in udaril, a je padel na tla in žogo podal čez. Benzema je zlahka potisnil prazna vrata in zadel. Real Madrid 1-0


national football

Videti je bilo, da se je Benzema v procesu doseganja zadetkov naprezal in je bil nato zamenjan. V 83. minuti je Elliott streljal od daleč izven kazenskega prostora, Courtois pa je žogo ubranil. V 85. minuti je Arnold podal z desne strani, Rudiger pa je matiral s spodnje črte. V drugi minuti dodatka je Ceballos podal žogo, Vazquez pa je odbil s spodnje črte na desni strani. Zimikas je odbil Rodrigov strel, žoga pa se mu je odbila na roko. Po predvajanju VAR enajstmetrovka ni bila dosojena.


V 4. minuti sodniškega dodatka je Zimikas zaradi prekrška prejel rumeni karton. Real Madrid je ob koncu tekme doma premagal Liverpool z 1:0 in se s skupnim izidom dveh krogov 6:2 uspešno prebil v četrtfinale Lige prvakov.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti