Dan skrbi za invalide SIBOASI in Golden Baby Care Center podpisala slavnostni podpis strateškega sodelovanja

24-08-2022

Ob svetovnem dnevu invalidov je 1. decembra 2021 popoldne potekala slovesnost razvrstitve invalidov."SIBOASI kitajska lutka s tremi žogami, demonstracijska baza projekta"je potekalo v večnamenski senzorni kontrolni sobi Centra za varstvo otrok Zlata punčka! 



Ta dejavnost je zagotovila otroške inteligentne športne izdelke, kot so inteligentni otrocikošarkarski stroj, zanimivo otroškonogometni stroj, in inteligentni otroški stroj za pihanje teniških žogic za večino otrok s posebnimi potrebami za telesno vadbo in usposabljanje za senzorično rehabilitacijo. Vrednost je več kot 20.000 juanov. Gostje, ki so se udeležili dogodka, so bili: Zeng Jiajie, predsednica ženske zveze skupnosti Shangxing, ulica Xinqiao; Wan Ting, izvršni direktor Siboasi Sporting Goods Technology Co., Ltd.; Li Junfeng, direktor raziskovalnega združenja za izobraževanje o senzorični integraciji Shenzhen >; Skoraj 100 ljudi, vključno s skrbnikom mestne elite IN53 Xu Jiarong; Shenzhen IN55 · mestna elitna skupina skrbna oseba Wu Yuefeng; Dogodka so se udeležili predsednik ženske zveze Golden Doll Children's Care Center Deng Xueli ter starši in otroci Jin Doll Center.


Tem dogodku sta strani podpisali sporazum o strateškem sodelovanju z namenom"širjenje javne blaginje in širjenje ljubezni"!


 Da bi nadaljevali dobro tradicijo"skrb za naslednjo generacijo in skrb za posebne skupine"kitajskega naroda pozivamo družbo k večji pozornosti in sprejemanju posebne skupine otrok s posebnimi potrebami ter pripisujemo pomen zdravi rasti otrok s posebnimi potrebami; naj ljudje iz vseh družbenih slojev izvedo več o avtističnih otrocih s shizofrenijo in skrbijo zanje, nudijo jim nego in pomoč.


Majhne mere uresničijo velike sanje in z eno samo iskrico prižgejo vir velike ljubezni. Skozi leta,Dongguan SIBOASI Sporting Goods Technology Co., Ltd. je sodeloval z vsemi družbenimi sloji za promocijo in popularizacijo pametnega športa z različnimi oblikami javnih socialnih projektov ter vedno posveča pozornost in skrbi za zdravo rast otrok s posebnim izobraževanjem. V tem primeru jePametna otroška športna serija SIBOASIvstopil v zlato lutko, sprejel drugo pot rasti in uporabil otroškost, tehnologijo, zdravje in ljubezen, da bi vrgel svetlo in toplo svetlobo na okna duš teh angelčkov; več Naj avtistični otroci in njihovi starši občutijo toplino socialistične družine.



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti