Gradite sanje skupaj! Siboas je pomagal dobrodelnemu natečaju fundacije Yao 2020 za praznovanje letne akcije javne blaginje!

24-03-2023

28. avgusta popoldne je"Tiskovna konferenca športnika · Dobrodelno tekmovanje fundacije Yao 2020 in slovesnost ob začetku letne akcije javne blaginje"je potekala v Pekingu, Sipoas pa je bil povabljen, da se udeleži konference. Med tiskovno konferenco je Wan Houquan, predsednik družbe, v imenu Siboasa podaril športne materiale skupaj s predstavniki Xiamen Airlines, China Life in drugih podjetij.

Na tiskovni konferenci je Ye Li, predsednik fundacije Yao, v govoru dejal:"Današnji najstniki določajo jutrišnjo Kitajsko. Skupna želja staršev, učiteljev, družbe in države je vzgojiti močnejšo, pogumnejšo, samozavestnejšo in pozitivno naravnano generacijo. Verjamemo, da bo šport ustvaril nenadomestljivo vrednost. Fundacija Yao se bo tesno osredotočila na nacionalno strategijo zmanjševanja revščine ter povezovanja športa in izobraževanja, nadalje povezovala vire, razvijala in inovirala ter ustrezno prispevala k cilju športne moči.«

Ye Li, predsednik fundacije Yao, je imel govor na prizorišču in pozdravil prihod starih in novih prijateljev


Dobrodelni turnir fundacije Yao je dobrodelni športni dogodek z velikim vplivom in dolgo zgodovino na Kitajskem, ki ga je sprožila fundacija Yao. Dobrodelni turnir je od leta 2007 potekal že devetkrat, udeležilo pa se ga je več kot 150 profesionalnih košarkarjev iz Kitajske in ZDA. Več kot 800 Podpora znanih športnih, zabavnih, finančnih in drugih elit iz vseh družbenih slojev je bila dobro sprejeta v vseh družbenih slojih, kar je močno spodbudilo razvoj športne vzgoje mladih.


Poroča se, da je do zdaj koristilo skoraj 1,15 milijona mladih na območjih, ki jih je prizadela revščina.


Siboas z inteligentno športno opremo oskrbuje več kot 100 držav in regij po vsem svetu


Z industrijskim poslanstvom"odločen, da ljudem prinaša zdravje in srečo", Siboas kot odgovorno in skrbno podjetje na področju športne opreme aktivno sodeluje pri vseh dobrodelnih aktivnostih, ki so koristne za zdrav razvoj mladih.


Siboas je že 15 let globoko vpleten v športno industrijo, z visokotehnološko športno opremo kot jedrom, in nenehno spodbuja industrijske inovacije in nadgradnjo; v smislu industrijske postavitve Siboas aktivno raziskuje in pogumno poskuša poglobiti vrednost pametne športne opreme v nacionalnem sistemu zdravstvenih storitev. Okrepite komunikacijo s fundacijo Yao, javno socialno organizacijo, ki se že dolgo ukvarja s športom in zdravjem mladih, in oblikujte strateški odnos sodelovanja ter izrazite hvaležnost in podporo dejavnostim fundacije Yao, kot so športna vzgoja, trening košarke in lige za usposabljanje.


Siboas je bil večkrat počaščen kot ljubezenski partner fundacije Yao


Na novinarski konferenci v"Dobrodelni natečaj fundacije Yao"ki ga je vodila fundacija Yao, je Siboas aktivno sodeloval pri donacijskih dejavnostih na kraju samem, daril športne materiale, kot so košarkarske žoge, uniforme, superge, košarkarski stroji itd., športna oprema in druge težave s strojno opremo so bile oblikovane za rešitev problema, tako da športna tehnologija lahko opolnomoči javna socialna podjetja, pripomore k zdravi rasti mladih na podeželju in omogoči otrokom, da bolje sodelujejo na potovanju sanj z blagoslovom profesionalne opreme. Praktični ukrepi učinkovito izvajajo koncept javne blaginje"zbiranje majhnih dobrot v veliko ljubezen".


Wan Houquan (peti z leve), ustanovitelj Spoaza, sprejme spominski dres fundacije Yao 2020


Novinar je iz uradnih kanalov Siboas izvedel, da je bil Siboas ustanovljen leta 2006 in se osredotoča na raziskave in razvoj, proizvodnjo, prodajo in servis inteligentne športne opreme. Paleta izdelkov zajema nogomet, košarko, odbojko, mrežo, badminton, namizni tenis in druge običajne igre z žogo. Equipment je prvo podjetje na svetu, ki je ustvarilo inteligentno športno opremo. Podjetje ima najpopolnejšo in največjo osnovo za raziskave in razvoj ter proizvodnjo na svetu za inteligentno športno opremo z žogo in je vzpostavilo tridimenzionalni sistem delovanja. Trg pokriva več kot 60 držav in regij po vsem svetu.


Siboas je ustanovil raziskovalno in razvojno ekipo, ki jo sestavlja več kot 30 strokovnjakov iz industrije, ima lastno blagovno znamko in neodvisno temeljno patentirano tehnologijo ter je pridobil 110 nacionalnih patentiranih tehnologij in številne mednarodne avtoritativne certifikate, kot je BV/SGS/CE.



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti