Razbite sanje, zapustite žalostno deželo! Ronaldo in družina zapustijo Katar z zasebnim letalom

12-12-2022

Portugalska se je ustavila med najboljših 8 svetovnega prvenstva, Ronaldo pa je obžaloval, da je končal svojo peto svetovno prvenstvo.


Glede na športne novice CCTV je Ronaldova družina v nedeljo po lokalnem času zapustila Katar z zasebnim letalom. Na tem svetovnem prvenstvu je Ronaldo 196. zastopal Portugalsko, kar je izenačeno z največ nastopi v moški reprezentanci na svetu.


Ronaldo soccer

10. decembra, portugalski igralec Cristiano Ronaldo (levo) po tekmi.

Zgodaj zjutraj 11. decembra po pekinškem času je Portugalska z 0:1 izgubila proti Maroku in ostala brez polfinala svetovnega prvenstva v Katarju.


11. zvečer je portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo na svojih družbenih omrežjih povedal, da so zmaga na svetovnem prvenstvu za Portugalsko njegove največje sanje v karieri."Na zadnjih petih svetovnih prvenstvih sem dal vse od sebe in nikoli nisem opustil svojih sanj."


Ronaldo football game

Poleg tega je poudaril, da ne bo nikoli obrnil hrbta soigralcem in državi."Včeraj so se sanje na žalost končale. Želim le, da vsi vedo, da se moja predanost Portugalski ni nikoli spremenila."Ob koncu članka se je Ronaldo še enkrat zahvalil Portugalski.


Ronaldo je zapisal,"Zmagati na svetovnem prvenstvu za Portugalsko so največje in najbolj ambiciozne sanje v moji karieri. Na srečo sem zmagal tudi na številnih prvenstvih na mednarodni ravni, tudi za Portugalsko, a naj naša država. Moje največje sanje so, da je moje ime na vrhu sveta.


Za to sem se boril! Za te sanje trdo delam! V zadnjih 16 letih sem zadel na petih svetovnih prvenstvih zapored, vedno z odličnimi igralci, ob podpori milijonov Portugalcev in dal vse od sebe. Vse sem pustil na igrišču, nikoli se nisem izogibal boju in nikoli nisem opustil teh sanj. Na žalost so se včeraj sanje končale. Ne bi smelo biti preveč povratnih informacij, veliko je bilo povedanega, napisanega in ugibanja, a želim le, da vsi vedo, da se moja predanost Portugalski ni nikoli spremenila. Vedno bom nekdo, ki se bo boril za sanje vseh in nikoli ne bom obrnil hrbta svojim soigralcem in svoji državi. Na koncu ni kaj dosti za povedati. Hvala, Portugalska. Hvala, Katar. Vedno je lepo loviti svoje sanje...zdaj je čas, da sem dober vodnik in naj vsak sklepa sam."


Po slovesu od svetovnega prvenstva je Ronaldova glavna naloga čim prej določiti, kje bo njegova naslednja postaja. Ronaldo je kot edini prosti igralec na svetovnem prvenstvu že prejel veliko povabilo za letno plačo ekipe Saudi Riyadh Victory, vendar se še ni odločil, ali bo ostal v evropski ligi in nadaljeval svojo nogometno kariero.




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti