Pekinški voditelji so organizirali delegacijo v Siboas, da bi pregledala in vodila delo!

06-03-2023


neposredno na kraju samem začutili tehnološki čar športnih izdelkov Siboas ter skupaj izmenjali in raziskovali prihodnji razvojni trend pametnega športa. G. Wan Houquan, predsednik Siboasa, in njegova višja vodstvena ekipa so vodje delegacije toplo sprejeli.


Vodje delegacije so v spremstvu višje vodstvene ekipe Siboas obiskali proizvodno delavnico Siboas, pametni športni park Siboas 9P in znanstveno raziskovalno bazo Siboas. Celovito razumevanje vrednosti izdelka in prihodnje industrijske postavitve Siboas iz treh dimenzij. V procesu interakcije med človekom in računalnikom z inteligentno športno opremo Siboas in pametnim športnim sistemom so vodje delegacije zelo cenili in se strinjali, da je pametni šport nastajajoči trend množičnih fitnes športov, Siboas pa prek integriranega sistema inteligentnega zaznavanja in razdeljenega storitvenega sistema so bili razviti inteligentni športni izdelki, primerni za različne športne skupine, kar je popolna uporaba znanosti na področju športa. Predsednik Ma je ​​dejal, da so pametni športni izdelki Spoaza ustvarili novo situacijo v športih z žogo in imajo velike razvojne možnosti. Za njihovo promocijo bi morali vključiti različne vire, tako da bi pametni šport lahko uporabili za širši krog ljudi.

V večnamenski konferenčni sobi v petem nadstropju Siboasa so vodje delegacij opravili nadaljnje sestanke in izmenjave z ekipo Siboas. Wan Dong je vodjem delegacije podrobno predstavil zgodovino razvoja, stanje delovanja in tehnološke preboje Siboasa ter prejel nagrado. Vse pohvale vodij delegacij. Siboas je že 20 let globoko vpet v področje pametnega športa. Z leti nabranih izkušenj na področju raziskav in razvoja ter inovativne tehnologije je zasluženo vodilna blagovna znamka v industriji. Lahko zasije v kitajski pametni športni industriji.


Wan Dong je zelo hvaležen vodjem delegacije za njihovo podporo in vodenje Siboasa. Rekel je, da bo Siboas trdno prevzel nalogo"odločen prinesti zdravje in srečo vsemu človeštvu"in podpirati načela"hvaležnost, integriteta, altruizem in deljenje"Temeljne vrednote podjetja se odločno premikajo proti velikemu strateškemu cilju izgradnje an"mednarodna skupina Siboas","naredi vse na svetu zdrave in srečne"!











Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti