stroj za trening košarke, vaš najboljši soigralec

16-11-2020

Na prvem Wuhan Youth Expo so prvič nastopili Huawei, Xiaomi, Siboasi, DJI in druga podjetja


Od 30. oktobra do 1. novembra je bil v mednarodnem razstavnem centru Wuhan slavnostno odprt prvi Wuhan Youth Sports Expo (v nadaljnjem besedilu "Expo mladih"). Poročajo, da bo Youth Expo temeljil na "Športno in izobraževalno integracijsko športno opolnomočenje". Tema je prva strokovna razstava v državi, ki se osredotoča na mladino za gojenje in širjenje mladinskega športa. Na prizorišču so se zbrala znana podjetja, na razstavi pa so sodelovala tehnološka podjetja, kot so Huawei, Xiaomi, Siboasi in DJI. Kombinacija razstav in tekmovanj je prinesla praznik športa in inteligentne tehnologije.

stroj za igranje košarke

Kot vodilno podjetje v športni industriji pametne tehnologije je bilo k razstavi povabljeno znano podjetje Siboasi, ki je na stojnice A1T5 in A1T48 prineslo vrsto as izdelkov, kar je dvojni prvenec za kitajski šport! Tokrat razstavljeni izdelki zajemajo inteligentno otroško košarkarsko opremo, inteligentno košarkarsko opremo, stroj za trenerke košarke, stroj za metanje tenisa in robot za trening badmintona. Tehnologija krepi šport, pametna športna oprema spodbuja športno navdušenje mladih, obožuje šport, znanstveno usposabljanje

stroj za košarkaški trener

teniški stroj za metanje

Pametna košarkarska oprema Siboasi

Poročajo, da je pametni otroški stroj za igranje košarke Siboasi artefakt športnih družin za otroke, ki je zajel internet. CCTV in drugi avtoritativni novičarski mediji so z inteligentno otroško košarkarsko opremo Siboasi reproducirali sceno košarkarskega čudežnega Pudinga. Mladi so močni in Kitajska je močna. Siboasi se je zavzel za inovacije in raziskovanje pametne otroške košarkarske opreme, primerne za kitajske mlade, spuščanje mladinskih sanj in postajanje mladih samozavestnih.

stroj za igranje košarke


CCTV poroča, da "Mali puding" uporablja Siboasi

Slika pametne košarkarske opreme

Da bi ustvaril dobro vzdušje za športno udeležbo mladih, je Siboasi predstavil edinstveno ogledno izkušnjo za Youth Expo. Izkušnje v kombinaciji z dinamičnimi in statičnimi aktivnostmi so vžgale občinstvo, vzbudile željo obiskovalcev na kraju samem in pritegnile sodelovanje številnih izkušenih. Športni znoj se je zibal v smehu in smehu. Na kraju so bili postavljeni tudi strokovnjaki, ki so podrobno pojasnili šport in opremo izdelkov. Velika priljubljenost Siboasija je najboljši dokaz moči in kakovosti izdelka podjetja!

stroj za košarkaški trener

teniški stroj za metanje

stroj za igranje košarke

stroj za košarkaški trener

Osebje vodi izkušenj

Doživite pametno košarkarsko opremo Siboasi

Mladinska skupina je pomemben člen pri razvoju državnih fitnes športov v moji državi. Kot vodilna blagovna znamka v industriji pametne športne opreme že 15 let zapored Siboasi aktivno promovira mladinsko športno delo, združuje pametno tehnologijo s športom in razvija šport, priljubljen med mladimi. Izdelki za opremo, navijajte za mlade, pozivajte kitajski šport!


Za posel :

Vodja prodaje: Sukie Chan

Whatsapp: 0086 136 6298 7261

e-naslov: sukie@siboasi.com.cn



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti