stroj za košarko v dobri promociji, kupite ga zdaj!

27-10-2020

Siboasi se pridružuje skupini Taishan Group, 78. razstavi kitajske izobraževalne opreme

oprema za igranje košarke

75. razstava kitajske izobraževalne opreme

Največje Največ kategorij Najvplivnejše Najbolj profesionalne


23. oktobra je bila v mednarodnem razstavnem centru Chongqing slavnostno odprta 78. razstava kitajske izobraževalne opreme. Razstava je največji, najvplivnejši in najbolj profesionalni dogodek v industriji izobraževalne opreme v moji državi in ​​celo po svetu, hkrati pa je zgoščen prikaz novih izdelkov izobraževalne opreme. , Obsežna profesionalna platforma za nove tehnologije in nove koncepte razvoja informacij. Mednarodno priznana športna znamka Siboasi se je na stojnici N3034 Mednarodnega razstavnega centra Chongqing združila s svetovno znano skupino Taishan, da bi skupaj ustvarila visokokakovosten in razburljiv dogodek za inteligentno športno industrijo.

 stroj za košarkarske žoge


naprava za trening košarke

Skupina Siboasi in Taishan Group sta za razstavo skupaj predstavila edinstveno pametno športno pojedino in razstavljavcem prinesla edinstvene športne športne izkušnje. Na razstavnem prostoru je bila gneča, izredno vroče in obiskovalcev je bilo neskončno. Na prizorišču zabavne izkušnje košarke Siboasi za stroj za košarkarske žogice http://www.siboasi.net/product/k1800-new-automatic-ball-shooting-basketball-rebound-equipment , so izkušenci  zavestno oblikovali dolgo vrsto, željni preizkusiti novo izkušnjo, ki jo prinaša pametna športna črna tehnologija. Kupci iz vse države so obiskali kabino Siboasi za pogajanja in posvetovanje ter številne zainteresirane stranke.


oprema za igranje košarke

Inteligentna športna oprema omogoča izobraževanje


Razume se, da je inteligentna oprema za serviranje Siboasi pred kratkim vstopila v katalog nabave učne opreme šanghajskega izobraževalnega sistema. Kot vodilna blagovna znamka pametnih športov se Siboasi aktivno odziva na pozive k politikam in se zavzema za zasnovo posodobitve izobraževanja in industrijo obveščanja v učilnicah, proizvaja visoko kakovostno opremo za pametni šport za izobraževalni sistem in gradi pametni kompleks kampusa. Razstavljeni izdelek 6829 inteligentne opreme za trening košarke http://www.siboasi.net/product/s6829-basketball-training-machine-with-moving-wheels-for-easy-to-carryz lastnim večstopenjskim načinom nadzora je močan. Pri uporabi športne vzgoje je tradicionalni način poučevanja spodkopan in učitelji lahko poučujejo v skladu s svojimi sposobnostmi, kar učinkovito zmanjša učiteljski pritisk učiteljev ter izboljša kakovost in učinkovitost poučevanja. Pametna športna oprema, ki vstopa v učilnico, lahko življenje v kampusu poenostavi in ​​poučevanje v učilnici postane živahno in zanimivo.

stroj za košarkarske žoge

naprava za trening košarke

Inteligentna tehnologija pomaga nadgraditi izobraževanje

Že 15 let goji industrijo pametne športne opreme. Poslovno področje Siboasija pokriva štiri glavne sektorje: pametno športno opremo, pametni športni kompleks, pametni športni kompleks v kampusu in športno platformo za velike podatke. Taishan Group je svetovno znana blagovna znamka in svetovni ponudnik storitev dogodkov, ki postavlja mednarodne standarde in ima močno korporacijsko moč. Znani podjetji sta si roki ustvarili čar 78. razstave kitajske izobraževalne opreme, dejavno zagotavljali več strojne in programske podpore za izobraževanje ter s pametno tehnologijo pomagali nadgrajevati in nadgrajevati športno vzgojo, tako da je več učencev in študentov vzgojitelji Izkušnje v učilnici

oprema za igranje košarke


Za posel :

Whatsapp: 0086 13662987261

E-naslov: sukie@siboasi.com.cn



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti