vadbeni stroj za žogo iz Siboasija

04-11-2020

315 | siboasi je že na poti

Dan pravic potrošnikov


315, dan, ko se ljudje po vsem svetu skupaj borijo s ponaredki.

Da bi bolje zaščitili pravice in interese kupcev, je Siboasi 1. novembra 2019 uradno predstavil novo vrsto etikete za preprečevanje ponarejanja. Oznaka je postavljena s posebno digitalno oznako za izdelke podjetja. Potrošniki lahko pokličejo ali se prijavijo na spletno mesto in preverijo pristnost.

Da bi izboljšal tržno konkurenčnost podjetja in uspešnost vodenja kakovosti, bo Siboasi leta 2020 uvedel mednarodno standardizirano upravljanje, vsi zaposleni pa bodo vneto preučevali in dosledno upoštevali ISO9001: 2015 "Sistem vodenja kakovosti - zahteve". Kar zadeva kakovost, korporacijsko kulturo in zadovoljstvo uporabnikov, si kakovost osebja, inovacije, upravljanje, tehnične ovire in drugi vidiki še naprej prizadevajo spodbujati nenehno preobrazbo in nadgradnjo podjetja.

loparji stringer

Kakovost je ključnega pomena za doseganje izdelkov in ohranjanje statusa blagovne znamke. 14-letno spoštovanje kakovosti podjetja Siboasi kaže na vztrajnost podjetja, da se drži lastnega položaja in izdeluje visokokakovostne izdelke.

košarkarski strelec

V prihodnosti bomo še naprej ravnali s strahospoštovanjem do kakovosti izdelkov, trdno držali spodnje meje kakovosti in varnosti ter z našim edinstvenim položajem več ljudi vzljubili znamko Siboasi 

strelec teniške žogice


Blagovna znamka Siboasi za opremo za športne žoge:

loparji stringer http://www.siboasi.net/product/218-manual-stringing-machine-for-rackets , košarkarski strelec http://www.siboasi.net/product/k1800-new-basketball-machine-in- visokokakovostni strelec teniške žogice http://www.siboasi.net/product/hot-popular-new-t1600-tennis-ball-trainer-machine-with-built-in-battery , podajalnik badmintonskih žogic, nogomet oprema  http://www.siboasi.net/product/siboasi-soccer-ball-shooting-machine-s6526


Dobrodošli, da nas kontaktirate, 

Najlepša hvala !




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti