Badmintonska zvezda, "Super Dan" Lin Dan''s klasični izreki

29-04-2021

Badmintonska zvezda, "Super Dan" Klasični reki Lin Dan:


1. Vsi smo običajni, lahko pa naredimo nekaj izjemnih stvari.
2. Slava ostaja v preteklosti, prihodnost pa je bolj predvidljiva.
3. Kadar koli ne dvomite vase ali zavidajte drugim. Bodite svoji, vsak dan se potrudite in ne skrbite preveč za končni rezultat. Ta postopek je le vprašanje časa in dolžine. Na koncu bo svet zase in dan, ki bo pokazal njegovo vrednost.
4. S svojimi prizadevanji in vztrajnostjo lahko druge občudujete.
5. Sijaj življenja ni v tem, kako visok ste, ampak v širini življenja.

badminton training machine

Klasični izreki Li Zongwei, slavnega igralca badmintona in najmočnejšega nasprotnika "Super Dan":


1. "Tudi če mi ne bo uspelo, bodo tudi sledi, ki jih je izklesal v mojem življenju, v čast. Ne glede na to, kam grem v prihodnosti, bom kot borec, poln borbenega duha, ki se nenehno bojuje. Ne glede na to, v kakšni situaciji sem, vedno vem, kako začeti znova."
2. Poraženec je lahko tudi kralj. Ko nekdo reče, da se bojim svojega nasprotnika, zakaj se zmagovalec ne boji, da bi ga drugi nasprotniki lovili in izzivali? ! Dokler se po neuspehu odzovete s pozitivnim odnosom, se vam bo odprla pot do uspeha. 
3. Rekel mi je, da je dobro, če čutimo pritisk zaradi podpore drugih. Uporabite pritisk opore, da ga spremenite v gonilno silo za napredovanje. Da je velika teža gonilna sila za prenašanje bremena na telo ali potisk naprej, je odvisno od samega sebe. Poglejte kot in način stvari. Ne glede na to, ali se soočate z blagoslovi podpore ali krivde ali sarkazma, hvala s pozitivnim odnosom. 
4. V preteklosti sem postavil že veliko čudovitih rekordov in ti briljantni rekordi so rezultat moje moči volje, ki nenehno izziva meje svojega telesa, stroge samodiscipline in nenehnega sprejemanja na videz dolgočasnega treninga. Kljub temu imam takratno uspešnost še vedno nezadovoljivo, toda moj um se je že spremenil in razumem, da me bo neuspeh okrepil. 
5. Nikoli ne popuščajte svojih odgovornosti. Če ste to storili, se morate potruditi, da to storite dobro.

badminton practice machine

Šport naredi naše življenje bolj široko, debelo, vzvišeno, trdo in graciozno.

badminton machine


Če želite kupiti stroj za badminton, se obrnite na nas:

sukie@siboasi.com.cn

0086 136 6298 7261



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti