Otroški zabavni stroj za igranje košarke, lahko pomaga staršem ..

09-11-2020

Kako se spoprijeti z življenjem porednih otrok na poletnih počitnicah leta 2020?


Zaradi vpliva epidemije so študentje doživeli najdaljše zimske počitnice v zgodovini ... Kako dolge so letošnje poletne počitnice? Trenutno so številne šole objavile svoje urnike poletnih počitnic za leto 2020. Zaradi teh dolgih zimskih počitnic so številni učenci prejeli obvestila o poletnih počitnicah, še preden so sploh začeli šolati!

V mnogih provincah in mestih je začetni dopustni čas od 12. julija do 31. avgusta. Ali je za to skupino medvedjih otrok zelo enostavno dati? Za starše je zelo pokvarjen?


zabaven košarkarski stroj

Kako urediti počitniško življenje za to skupino medvedjih otrok, vam bo Siboasi dal nasvet: Ne omejujte preveč vedenja svojih otrok, pomirite se z otroki in bodite prijatelji z njimi. Čeprav je otrok včasih res poreden, se starši lahko z njim sporazumejo in spustijo telo, da se lahko enakovredno pogovarjajo. Dokler bo otrok to razumel, bo poslušen. Ne omejujte vedenja otrok. Če se otroci med počitnicami zmotijo, naj jih tudi starši pravočasno popravijo, da bodo otroci lahko fizično in psihično odraščali in preživeli veselo poletje s svojimi otroki.

stroj za igranje košarke

(Siboasi pametna otroška košarkarska oprema "en strel" na prostem)


Poletne počitnice so redke, treba jih je dobro načrtovati, nujna vadba in kondicija so nujni. Po statističnih podatkih ankete je 80,4% staršev izvajalo programe športnih treningov za svoje otroke. Med njimi več kot 20% staršev, ki so poročali o košarki, plavanju, telesni pripravljenosti in Go, ter starši, ki so poročali o plavanju staršev in otrok, rolanju in taekwondoju. Oba presegata 10%.

Košarka je tako priljubljena zaradi številnih prednosti: košarka je zelo dobra za njihov fizični razvoj. Največja in najbolj očitna korist je naraščati. Igranje košarke vsebuje veliko tekaških in skakalnih gibov, ki pomagajo pri raztezanju okončin, spodbujajo rast kosti in dosegajo namen dviga. Natančneje, košarka lahko hitro spodbuja razvoj kosti, izboljša delovanje možganov, optimizira nevronske mreže; izboljšati atletske sposobnosti, okrepiti telesno pripravljenost, ohraniti zdravo telesno težo, preprečiti prekomerno telesno težo in debelost; preprečevanje različnih bolezni v odrasli dobi, izboljšanje sposobnosti čustvenega nadzora; povečati prijateljske priložnosti za razvoj veščin timskega dela in zmanjšanje agresivnega in destruktivnega vedenja.


otroški košarkarski stroj

Pametna otroška košarkarska oprema "One shot" temelji na trenutni zasvojenosti otrok z mobilnimi telefoni in igrami, pomanjkanju gibanja, tankem telesu, kratki dolžini, pretirani uporabi oči in staršem, ki delajo in ne morejo spremljati svojih otrok, kar ima za posledico uporniška osebnost in starševstvo Artefakt "starševstvo", ki so ga razvili socialni problemi, kot so napetosti, je inteligentna športna oprema za trening košarkarskih veščin, fitnes in zabavo za otroke različnih starosti od 2 do 12 let.

zabaven košarkarski stroj

stroj za igranje košarke

"Celovita raziskava in poročilo o napovedih prihodnjih trendov o razvoju kitajske industrije športnih treningov za otroke za obdobje 2020–2026" temelji predvsem na osnovnih podatkih Državnega urada za statistiko, Komisije za razvoj in reforme, Državnega raziskovalnega središča za razvoj Svet, Nacionalno informacijsko središče, združenja, povezana z otroškim športnim treningom, in znanstvenoraziskovalne enote za športno usposabljanje otrok Veliko število informacij, ki jih zagotavljajo športni treningi otrok, razvojno okolje industrije, veriga otroških športnih treningov, trg športnih treningov otrok ponudba in povpraševanje, status quo ključnih podjetij za športno usposabljanje otrok,in izvedite poglobljene raziskave o tržnih možnostih in razvojnih trendih napovedovanja športne vadbe otrok

otroški košarkarski stroj

Debelost in prekomerna telesna teža sta pogosti težavi otrok in mladostnikov po vsem svetu. Zmanjšana telesna aktivnost in povečan sedeči čas sta glavna vzroka za debelost pri otrocih in mladostnikih, s starostjo in časom pa je vedno bolj resen trend. Po statističnih podatkih Svetovne zdravstvene organizacije se je število dojenčkov in majhnih otrok (starih od 0 do 5 let) s prekomerno telesno težo ali debelostjo v državi povečalo z 32 milijonov v letu 1990 na 41 milijonov v letu 2016. Obstajajo težave s prekomerno telesno težo in debelostjo. otroci po vsem svetu. Najhitreje se je povečalo število prekomerno težkih ali debelih otrok. Velika večina otrok s prekomerno telesno težo ali debelih živi v državah v razvoju, stopnja rasti pa je za več kot 30% višja kot v razvitih državah. Če se bodo trenutni trendi nadaljevali,

zabaven košarkarski stroj

(Siboasi košarkarski igralni stroj "en strel" doma)


Siboasi se osredotoča na raziskave, proizvodnjo in prodajo pametne športne opreme. Je prvo podjetje na svetu, ki je izdelalo pametno športno opremo. Podjetje ima najbolj popolno in največjo raziskovalno-razvojno in proizvodno bazo za pametno športno opremo z žogo in je vzpostavilo tridimenzionalni sistem delovanja. , Trg pokriva več kot 60 držav in regij po vsem svetu. Siboasi je ustanovil raziskovalno-razvojno skupino, ki jo sestavlja več kot 30 industrijskih strokovnjakov, ima lastno blagovno znamko in neodvisno patentirano osnovno tehnologijo ter pridobil 110 nacionalnih patentiranih tehnologij in številne mednarodne avtoritativne certifikate, kot so BV / SGS / CE.












Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti