Analiza treh veščin za razbijanje badmintona

28-05-2021

Analiza treh veščin za razbijanje badmintona 

badminton training machine

Jump Smashing žogo: 

1. Izbira položaja: položaj žoge za razbijanje skokov je približno tri četrtine igrišča, predaleč zadaj bo prišlo do zmanjšanja moči, ki ni naklonjena sprednji obrambi. Stojte tako, da so stopala v širini ramen, telo je pod kotom 45 stopinj na mrežo, stopala pa naj bodo zadržana. 

2. Vzlet: Pri vzletu spustite težišče, brcnite po tleh, dvignite roke od spodaj navzgor in prenesite moč iz trebuha, prsnega koša in rok v ritem. Najprej bodite pozorni na dvig bokov, nato pa brcanje telet. 

3. Premakni se nazaj: premakni se nazaj, ko se pripravljaš na skok in ubijanje. 4. Skok s skokom: Po skoku dvignite lopar iz spodnjega dela glave na vrh glave, lopar držite v forhendu in hitro udarite žogo. 

badminton practice machine

Strel iz forhenda

1. Izberite primeren položaj: Najprej naj bo položaj nazaj, vendar ne preko zadnje črte. Drugič, obrnite se proti mreži vstran, z nogami v širini ramen, desna roka pa mora biti upognjena navzgor, da razširi prsni koš. Izravnajte roke, da ohranite ravnotežje. 

2. Pripravite se na akcijo: Najprej, ko ste pripravljeni udariti žogo, najprej upognite desno nogo, premaknite težišče na desno nogo, da naberete moč, nato pa nogo poravnajte, da naredite obračanje, da prenesete moč do pasu, trebuha in ramen, drugič, komolci naj bodo usmerjeni navzgor, tako da bo glava loparja za vratom. 

3. Razbijanje žoge: najprej skrčite trebuh, potegnite telo naprej in hkrati iztegnite komolce, zasukajte podlaket in zavijte lopar. Posnetek mora biti svež in hiter. 

4. Streli z glavo: Pri strelih z glavo lahko telo izgubi ravnotežje. Pravilen način je krčenje trebušnih mišic, medtem ko se nagnemo nazaj, da uravnotežimo telo in se hitro vrnemo v položaj. 

badminton machine

Backhand Shot: 

1. Ko držite lopar z zaledjem, mora biti palec bistveno višji od ostalih 4 prstov, dlan je votla in ročaja loparja ni mogoče trdno držati. 

2. Če lopar držite z desno roko, je najboljši udarec približno en meter na sprednji levi strani telesa. Zapestje se vam bo naravno razširilo naprej v sredini telesa, komolec pa se bo nekoliko upognil, da bo lopar vzporeden s telesom. Najboljša točka udarca. 

3. Ko udarite žogo v najboljši točki zadetka, je pravi čas, da zadete žogo. 

badminton training machine

4. Pravilno dejanje je: ko zagledate žogo, je zapestje spredaj, obraz loparja pa se zaniha nazaj. Ko sta obraz loparja in zapestje v položaju spredaj-zadaj (trenutno je dlan dlani navzdol in obraz loparja navzdol), podlaket premakne zapestje, tako da glava loparja strelja iz nazaj naprej. Pri udarcu po žogi se pri zanihanju palca zanesete na potiskanje naprej, obraz loparja se obrne za 90 stopinj in žoga se frontalno dotakne. V tem času lopar še naprej črpa razdaljo naprej. Nato se sprostite in od blizu. 


Če želite izboljšati veščine razbijanja žoge, lahko razmislite vadbeni stroj za badminton siboasi, stroj v različnih funkcijah pri delu, izpolnjujejo vse vrste usposabljanja.                                          E-naslov: sukie@siboasi.com.cn M & Whatsapp: 0086 136 6298 7261

badminton practice machine



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti