Vsi starši, postajam višji. Otroški pametni košarkarski stroji so otrokom najljubša novoletna darila.

09-01-2021

Vsi starši, postajam višji. Otroški pametni košarkarski stroji so otrokom najljubša novoletna darila.


Kam naj otroke pošiljajo v novem letu, je bil za starše, strice in tete, tri tete in šest tete, sedem tete in osem tete vedno najtežja stara težava. Jejte, pijte in igrajte siraste, rdeče kuverte in nova oblačila, staromodne video igre in skope, ne da bi ničesar dali!

teniški robot

Kakšno darilo lahko obdržite ali vas novoletno darilo ne samo oskrbi, temveč tudi osreči otroke in olajša starše? Tovrstno darilo ne potrebuje luči in železnih čevljev. Tukaj je. Na proslavi je kul videz. Je zmogljiv in praktičen. Darila strankam bodo imela več obraza in otrok za samostojno uporabo in celotna družina bo vesela. Pomeni "Rastem višji." Up "otroški pametni košarkarski stroj.

oprema za teniški trening

Ekskluzivno ga je razvil Siboasi in je sprejel osnovno dvokolesno ekstruzijsko tehnologijo, ki je stabilna in varna.


Tudi ekspresne skrinjice so skrbno oblikovane in polne nacionalnih trendov. Košarkarski stroj sprejme praznično kitajsko rdečo in "rdeče" leto vola je sreča, darila pa naj bodo arogantna.


Zaradi hladnega videza se otroci naenkrat zaljubijo; ves košarkarski stroj ima smisel za inteligentno tehnologijo, z inteligentnim daljinskim upravljalnikom, veselo streljanje pa lahko vklopite z dotikom majhne roke.

košarkarski trening robot

Optično preberite kodo, da prenesete APP, podatki se popolnoma sinhronizirajo in zabeležijo se utrinki otroka; na spletu srečno prehaja skozi ovire, naredi košarko bolj zabavno kot igro, streljanje skozi ovire se nadgradi in sreča se podvoji.

teniški robot

Starši, ne skrbite, kakšno darilo podarite. To je otrokovo najljubše novoletno darilo. Če svojega otroka pošljete med novim letom, mi boste podarili pameten košarkarski stroj za otroke, ki bodo višji.

oprema za teniški trening


Za nakup ali posel košarkarskega stroja:

Pozor: Sukie Mobile & Whatsapp: 0086 136 6298 7261




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti