Napredujte med prvih 8! Belgijska ekipa je premagala branilca naslova Portugalsko z 1:0 in Ronaldo je postal zadnji poslovilni supervelik

22-10-2021


Na zelo gledani ameriški močni seji v evropskem pokalu, 

Belgija, prva igralka sveta, je premagala obrambo Portugalsko z 1:0 in se uvrstila v četrtfinale.


Hazard je dal nov prispevek. Zmaga. Po odhodu vrhunskih zvezdnikov, kot je Lewan Bell, je Ronaldo postal nov poslovilni super velikan. 

Bo to njegov zadnji evropski pokal?



To noč je poleg izločitve Portugalske tradicionalno velikanko Nizozemsko ugnala tudi Češka z 0:2, s čimer je izpostavila veliko manjšino. V tej fazi je četrtfinale evropskega pokala že določilo 4 sedeže, 2 skupini pa sta: Belgija VS Italija, Češka VS Nizozemska.


V evropskem pokalu 2016 se je Portugalska spotaknila vse do zmage in ustvarila rekord v zgodovini moštva. Po 5 letih so se hitro razvili pristojbina B, sedež B in Jota, Ruben Dias itd. Splošno mnenje je, da je bila portugalska glavna postava nadgrajena, Ronaldo pa lahko končno popelje močno formacijo v hegemonijo. Toda tokrat se je igral evropski pokal, nogometni navdušenci so spoznali, da se Portugalska lahko zanese le na Ronalda, sam je dosegel 5 golov, kot da je B pristojbina neuporabna, takoj zmanjšana na zamenjavo.



Belgija teče naokoli in kliče znake, vsi pa vedo, da ima Portugalska veliko slabih stvari in smole. Ko je igral C Roca, nihče na Portugalskem ni mogel izstopati in je na koncu le sprejel srečo, da je bil na skrivaj izločen. 


V trenutku, ko se je tekma končala, je izjemno mrzli Ronaldo izgubil kapetanski trak. V evropskem pokalu je dosegel le 14 golov, 21 golov na tekmi in številne druge prve rekorde v zgodovini, s čimer se je poslovil od evropskega pokala. Bo to evropski pokal Cristiana Ronalda? skrito!



Mini Luo, ki je na mestu hitel spremljat tekmo, je bridko zajokal in si z bombažno brisačo obrisal obraz. Potrdil je žalost in osamljenost svojega očeta. 


Ali lahko nadarjeni Mini Luo mnogo let pozneje vozi po bojišču svetovnega nogometa kot oče? V tem evropskem pokalu je italijanski mali Chiesa zadel kot njegov oče in postal prvi oče in sin, ki je dosegel zadetek v evropskem pokalu. 


Mini Luo lahko okrepi svoje ideale in prepričanja na malo Chieso.



Čeprav je Belgija dosegla gol, je vložila tudi velike stroške. Dva ključna igralca De Bruyne in Hazard sta igrišče zapustila s poškodbami. Naslednji krog sovražne Italije bi se moral smejati. To je res a"pomembno korist." V tem evropskem pokalu imata Italija in Belgija štiri zaporedne zmage. 


Kdo bo znova zmagal v naslednjem krogu?


Napisala Sicilija 

Whatsapp: 0086 15770844317

Elektronski naslov: Sicily@siboasi.com.cn

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti