36-letni James za praznovanje rojstnega dne uporablja zapise, kako dolgo lahko "ogenj" je odvisno od njega samega

31-12-2020

36-letni James za praznovanje rojstnega dne uporablja zapise, kako dolgo lahko "ogenj" je odvisno od njega samega


Čas izdaje športnega programa Beiqing: 12-3114: 47 

Športni oddelek "Peking Youth Daily" Uradne stotine, športni talent, ustvarjalec kakovosti


Obedno 31. decembra po pekinškem času je LeBron James v redni sezoni NBA zapustil Lakers proti Spursom in pustil 26 točk, 8 podaj in 5 skokov. V 1000 zaporednih tekmah v karieri je dvomestno zadel in moštvo vodil do 121: 107. Premagajte Spurse. Za Lao Zhan je to dober dan za dvojno srečo, saj je 30. decembra po lokalnem času v ZDA 36. rojstni dan veterana NBA. Na svoj rojstni dan je izvedel tako popoln nastop in dosegel 1000 zaporednih iger Mejniki v dvomestnih številkah in zmaga ekipe kot darila za rojstni dan, to je najboljši spomin in najbolj nepozaben dosežek za profesionalnega športnika.

stroj za košarkarske strele


Kot izbor drafta leta 2003 je LeBron James trdo delal 17 sezon v ligi in vstopa v svojo 18. sezono v ligi NBA. V rokah ima nešteto ligaških rekordov in se še vedno nenehno posodablja. Zamudniki težje ujamejo in presežejo. Skoraj vsaka igra in vsaka sprememba podatkov pomeni nadaljevanje ali rojstvo novega zapisa. Pri 36 letih, v 18. sezoni kariere, James v tej tekmi proti Spursom še vedno ni videl niti najmanjšega stava. Odigral je 35 minut in nastopil skoraj popolnoma. Še vedno je najboljši strelec ekipe in igralec največ podaj.

teniški stroj za streljanje

Mislim, da je pred 17 leti superzvezdnik Spursov nekoč novinca LeBrona Jamesa spodbudil, naj reče: "Prihodnost je tvoja." To je bil "Stone Buddha" Duncan, predhodnik "Malega cesarja". Zdaj je minilo že toliko let. Novinec LeBron ni več mlad, vendar je Duncanovo napoved dokazal s praktičnimi dejanji v vsaki tekmi: preteklost, sedanjost in prihodnost je še vedno Jamesova, on je trenutna liga. Prva oseba je super. Morda se je Jamesova fizična kondicija poslabšala v primerjavi s pred nekaj leti, vendar so njegove sposobnosti, modrost in izkušnje na vrhuncu.


Pomislite, double-double od 1.000 zaporednih tekem NBA je številka, ki se ji nešteto igralcev preprosto ne more ujemati. Ta številka je seveda najvišja v zgodovini, sledi ji 866 zaporednih iger "letečega človeka" Michaela Jordana z dvojnimi številkami. Prej je Kareem Abdul-Jabbar dosegel 787 zaporednih dvoštevilčnih dvobojev, rekord Karla Maloneja na tem področju pa je bil 575. To so slavne vrhunske zvezde in celo velikani v zgodovini NBA. Daleč zadaj. V aktivni storitvi je tudi ena. Osebni rekord Kevina Duranta je dosegel 562 tekem, vendar se z Jamesom ne more primerjati in ni na isti ravni.

oprema za trening badmintona

Kako dolgo lahko James še naprej "strelja", bojim se, da zdaj nihče ne more natančno odgovoriti, vse je odvisno od njega.


Besedilo / Pekinški mladinski šport Liu Ailin



Za nakup ali posel strojev za košarkarske strele:

se obrnite na: M & Whatsapp: 0086 13662987261 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti