21 podaj, 19 izgubljenih izgub! Harden je na igrišču izgubil 27 točk in še vedno želi trgovati z Irvingom?

01-03-2021

Brooklyn Nets, ki so zmagali osem zapored, je le korak do prvega na vzhodni konferenci. James Harden je znova pokazal svojo neprimerljivo sposobnost vodenja ekipe. Kyrie Irving je prostovoljno postal strelec ekipe in moštvo organizacije dal Jamesu Hardenu. Tudi Kevin Durant lahko pozdravi poškodbe. Ne skrbite za rekord ekipe. V tej tekmi se bodo Netsi morali pomeriti z Dallas Mavericksom, ki jih je vodil Luka Dončić in so se uvrstili na deveto mesto zahodne konference. Porzingis se je vrnil.

košarkarska oprema

Po mnenju vseh bo obstoj Kyrie Irving omejeval samo osebni nastop Jamesa Hardena. Tudi ko se je Harden pridružil Netsu, je veliko navijačev reklo, da bi Brooklyn Nets morali zamenjati Irvinga. Pridite v nekaj visokokakovostnih insajderjev, le tako je mogoče v celoti odigrati vlogo Hardena in mreže lahko osvojijo pokalni pokal. Zato je v tej igri Irving odsoten zaradi poškodbe. Lahko Harden, ki je vodil enožilno moštvo, res zmaga brez Irvinga?


Na začetku prve četrtine sta Harden in Dončić, dva glavna strelca, neposredno govorila o meču. Dončić je pri 6 od 9 strelov dosegel 15 točk, 3 skoke in 4 podaje. Tudi Harden je izvedel 5 od 11 strelov in 15 točk in 4 Z 1 podajo pri odboju je iz števila podaj razvidno, da so soigralci okoli Dončića boljši, zato ima Lone Ranger 12 točk prednosti. Po vrnitvi iz igre v drugi četrtini se je Harden še potrudil in dosegel 10 točk, 3 skoke in 2 podaji. Ob koncu polčasa so Netsi točko razliko uspeli zmanjšati na 4 točke.

košarkarski strelski stroj

Irving je zamudil igro, niz zmagovalnih serij Netsa se je končal! Harden je v drugem polčasu dosegel 4 točke in zgrešil prvo mesto na vzhodni konferenci. V drugem polčasu so Netsi v tretji četrtini padli v točkovanje. Harden je na 1 od 5 strelov naredil le 4 točke, 3 podaje in 1 blokado. Ekipa je dosegla le 18 točk. Lone Ranger je zaostanek še enkrat povečal na 12 točk. . Harden v zadnji četrtini ni dosegel točke, Lone Ranger pa je neposredno odprl točko razlike, zaradi česar je tekma popolnoma izgubila napetost. Na koncu so Brooklyn Nets izgubili z Lone Rangerjem 98-115, niz zmagovitih 8 tekem pa se je končal.

košarkarski stroj

James Harden, ki je v prvem polčasu dosegel 25 točk, je v drugem polčasu dosegel le 4 točke. Dosegel je 29 točk, 7 skokov in 6 podaj. Moram reči, da brez Kyrie Irving računam samo na enega Jamesa Hardena. , Moštvo je res težko zmagati. Med nizom zmag z 8 igrami Netsa ljudje pripisujejo zasluge Jamesu Hardnu. Harden je sicer igral na nivoju MVP, toda v tem obdobju je Irving v povprečju dosegel tudi 27,1 točke na tekmo, kar je največji igralec ekipe. Je bilo to preprosto prezrto?


Po koncu tekme so Brooklyn Nets imeli le 21 podaj, a 19 izgubljenih izgub. Ofenzivni konec je bil zelo slab, obrambni pa tudi šibek. Moštvo je imelo le 5 ukradenih in 4 blokade, Mavericks pa 12. Z ukradenimi kraji in 8 blokadami obe obrambni ekipi nista na isti ravni. Edino, kar lahko rečemo, je, da za takšno moštvo brez obrambe ni dovolj, da se zanese zgolj na prekršek Hardena. Trgovati z Irvingom je nedvomno neumna ideja.

košarkarska oprema

76ersi so bili vznemirjeni in izgubili proti Cavaliersom, Netsi bi lahko prišli na vrh vzhodne konference, dokler bi zmagali v tej tekmi, vendar je bila tako dobra priložnost zapravljena. Dončić je dosegel 27 točk, 6 skokov in 7 podaj. Porzingis je imel tudi 18 točk, 4 skoke, 2 podaji in 3 blokade. Pet članov ekipe je zadelo dvomestno. Takšna zmaga je nedvomno spodbuda za Osamljenega rendžerja. Verjamem, da bo Dongcic v prihodnosti zagotovo vodil Lone Rangerja nazaj na pot do zmagovitega niza.




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti