Tabela tekem osmine finala svetovnega prvenstva 2022 s seznamom osmine finala svetovnega prvenstva v Katarju

03-12-2022

3. decembra po pekinškem času so se končali vsi trije krogi tekmovanja v skupinskem delu svetovnega prvenstva v Katarju 2022. Na koncu so se med najboljših 16 na svetovnem prvenstvu v Katarju uspešno prebile ekipe Nizozemske, ZDA, Argentine, Avstralije, Francije, Poljske, Anglije, Senegala, Japonske, Hrvaške, Brazilije in Južne Koreje. , Maroko, Španija, Portugalska in Švica.

2022 the world cup

Omeniti velja, da z rojstvom najboljših 16 tega svetovnega prvenstva kmalu prihaja tudi spored 1/8 finala. Po urniku močan"Oranžna"Nizozemska se bo pomerila z reprezentanco ZDA, Argentina, ki jo vodi Messi, z Avstralijo, Francozinja pa s Poljsko. Anglija se bo pomerila s Senegalom, Japonska s Hrvaško, Brazilija z Južno Korejo, Maroko s Španijo in Portugalska s Švico. Treba je reči, da je azijska reprezentanca na tem svetovnem prvenstvu najbolj izjemna ekipa med vsemi ekipami. Sploh na nedolgo nazaj končani tekmi med Južno Korejo in Portugalsko, nepriljubljeni"Tiger Tai Chi"premagala portugalsko ekipo na čelu z Ronaldom z izjemno igro Huang Xicana in Sun Xingmina. Reprezentanca Južne Koreje je na podlagi zmage na tej tekmi in prednosti števila prejetih golov izrinila celo južnoameriško velesila Urugvaj in se uspešno prebila med 16 najboljših na tem svetovnem prvenstvu v Katarju. Komu se bo v prihodnosti uspelo povzpeti na svetovni vrh in osvojiti Herkulov pokal? Počakajmo in bomo videli.


V prilogi je seznam 16 najboljših na svetovnem prvenstvu 2022 v Katarju:


Nizozemska, ZDA, Argentina, Avstralija, Francija, Poljska, Anglija, Senegal, Japonska, Hrvaška, Brazilija, Južna Koreja, Maroko, Španija, Portugalska, Švica.


Priložen je seznam 16 najboljših tekem svetovnega pokala v Katarju 2022:


Nizozemska proti ZDA ob 23:00 3. decembra po pekinškem času


Argentina proti Avstraliji ob 3:00 zjutraj 4. decembra po pekinškem času


Francija proti Poljski ob 23:00 4. decembra po pekinškem času


Anglija proti Senegalu ob 3:00 zjutraj 5. decembra po pekinškem času


Japonska proti Hrvaški ob 23:00 5. decembra po pekinškem času


Brazilija proti Južni Koreji ob 3:00 zjutraj 6. decembra po pekinškem času


Maroko proti Španiji ob 23:00 6. decembra po pekinškem času


Portugalska proti Švici ob 3:00 zjutraj 7. decembra po pekinškem času


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti