2021 Shanghai China Sport Show - Pridite na stojnico Siboasi po presenečenje!

15-05-2021

Do odprtja mednarodnega športnega sejma Kitajske leta 2021 so le še trije dnevi! Osredotočanje na Šanghaj, privabljanje vse pozornosti, zbiranje junakov, šokantno! Več kot 2000 razstavljavcev bo na mednarodni kongresno-razstavni center v Šanghaju prineslo več deset tisoč kategorij športne opreme, da bi izkoristili to letno industrijsko prireditev za predstavitev novega trenda kitajske športne industrije.

badminton training machine

Od leta 2008 se je Siboasi udeležil 12 zaporednih športnih sejmov. Kot dolgoletnega partnerja športnega sejma je organizator tokrat povabil tudi Siboasi! Od 19. do 21. maja bo Siboasi pripeljal Demiotroški pametni košarkarski stroj, mini pametna hiša-pametni sistem za trening košarke, stroji za teniški trening, pametno oprema za trening badmintona in druge serije pametne športne opreme na razstavo.

basketball shooting machine

Na tej razstavi Siboasi ne bo le razlagal, prikazoval in doživljal na kraju samem, da bodo občinstvo pametnejšo športno opremo lahko razumeli bolj jasno in intuitivno ter začutili čarobni učinek trka tehnologije in športa. Poleg tega je Siboasi pripravil več presenečenj, ki čakajo na vse!

basketball machinebadminton training machine


Obsežna dobrodelna dejavnost starš-otrok, ki jo sponzorira Siboasi-"Daj no Gibanje staršev in otrok"bo preseljeno na spletno mesto Expo, da bo začel drug karneval med starši in otroki. Pametno streljanje, preskakovanje staršev in otrok, praskanje presenečenj ... Veliko zanimivih športov je čudovito predstavljenih, saj staršem in otrokom nudi priložnost za tesno medsebojno interakcijo in vzpon inteligentnih športov staršev in otrok. Družine, ki se želijo prijaviti, lahko sledijo"Siboasi" javni račun in kliknite na "Registracija dejavnosti" v spodnji levi menijski vrstici, če želite izvedeti več o tem.

basketball shooting machine

Iščite sodelovanje in ustvarjajte prihodnost! Po letih padavin in razmišljanja je Siboasi razvil štiri poslovne segmente: pametno športno opremo, pametni športni kompleks, pametni športni kompleks v kampusu in športno platformo za velike podatke ter ustanovil tri glavne hčerinske družbe: Demi, Smart Sports Beauty in Doha Brand , je ustvaril prvi kitajski projekt pametnega športnega starša in otroka"Daj no Star-Child Sports"ter koncept pametnega športa prodrl v različne skupine občinstva in prispeval k rasti kitajske športne industrije. Med razstavo gre več podjetij Siboasija z roko v roki in sproži se celovita promocija naložb. Podobno misleči ljudje so dobrodošli, da pridejo na razgovore v kabino. Siboasi bosta drug z drugim ravnala iskreno!


Raziščite nove trende v panogi in dojemite novo prihodnost panoge! Siboasi se je zbral na sejmu Shanghai Sports Expo 2021, stojnica 4.1E102, 19. – 21.


Za posel ali nakup naših krogelnih strojev se obrnite na:

Mobilni:0086 136 6298 7261
E-NASLOV :sukie@siboasi.com.cn


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti