2021 seznam daril za otroke, priljubljen je stroj za igranje košarke za otroke "Zrasel sem višji"

04-01-2021

2021 seznam daril za otroke, priljubljen je stroj za igranje košarke za otroke "Zrasel sem višji"


Čeprav se Lunino novo leto uradno še ni začelo, smo že vstopili v spomladanski vetrič leta 2021. Od novega leta so minili trije dnevi. V krogu prijateljev se je z velikim navdušenjem pojavil novoletni novoletni košarkarski stroj, ki je bil videti kot mrežno darilo slavnih "Zrasel sem višji".

otroški košarkarski stroj

Otroški košarkarski stroj "Jaz sem višji" naj bi razvilo in proizvajalo znano podjetje za pametno športno opremo Siboasi. V podjetjih Taobao in JD za e-trgovino smo videli tudi informacije o spletni prodaji tega izdelka.


Ta izdelek ima na uradni spletni strani Siboasi posebno stran, ki je enaka uri "mali genij". To bi moral biti izdelek, primeren za otroke ali osnovnošolce. Ključno je, da se njihovi oblikovni koncepti razlikujejo. Oblikovalski koncept malega genija je otroška pametna nosljiva oprema, medtem ko je oblikovalska ideja pametnega otroškega vadbenega košarkarskega stroja "Zrasel sem višji" omogočiti otrokom, da pridobijo "rast, inteligenco, zdravje, srečno", to je super!

otroški košarkarski stroj

Omeniti velja, da obstaja kitajska rdeča košarka "I grow a tall" 4 #, ki se ujema s tem otroškim igralnim strojem za otroke "I am tall", kar je proslava. Za novo leto je tudi ta super priložnost kot darilo zelo modna in zdrava izbira. Ključno je, da obstajajo zmagovalna darila:

teniški robot za trening

Številni prijatelji so tudi v spletu začeli izbirati kitajske novoletne izdelke in družinska darila, zlasti tisti, ki delajo zunaj. Skozi vse leto se redko odpravijo domov, da bi se ponovno srečali z otroki. Sreča je zelo pomembna pri odhodu domov za novo leto, najpomembnejša pa je sreča otrok. Vsem iskreno priporočam, da izberejo zdrava in modna darila, da bo naš pomladni festival napolnjen s smehom družine in ljubkim otroškim veseljem!

otroški košarkarski stroj


Za nakup ali poslovanje naših krogelnih strojev: 

prosimo, dodajte whatsapp ali pokličite: 0086 136 6298 7261




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti