2020 Odprto urbano tenis Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area

23-11-2020


2020 Odprto urbano tenis Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area


22. novembra po pekinškem času se je danes v mednarodnem teniškem centru Nansha Juntai končalo odprtje mestnega tenisa Greater Bay Area Guangdong-Hong Kong-Macao 2020


V dveh dneh intenzivnega tekmovanja je v tekmovanju sodelovalo skupno 24 ekip iz Guangzhouja, Shenzhena, Foshana, Zhongshana, Huizhouja, Macaua, Zhaoqinga, Dongguana in drugih krajev. Po 288 tekmovanjih je Dongguan Eurasian Lighting končno osvojil prvenstvo, Društvo za poučevanje telesne vzgoje in industrijske mreže Guangzhou je uvrstilo drugo mesto, zveza sindikatov Guangzhou pa tretjega.

Stroj za teniško žogo

Na današnji podelitvi nagrad je He Fan, direktor skupinskega oddelka urada za šport v Guangdongu in podpredsednik teniške zveze Guangdong, namestnik direktorja urada za kulturo, radio, televizijo, turizem in šport Guangzhou Nansha ter namestnik sekretarja in namestnika Odbor stranke Guangzhou Nansha Development and Construction Group Co., Ltd. Predsednik Wu Stationery je Guanu Yajiju podelil pokale in nagrade, ki simbolizirajo čast ekipe.

teniški stroj

teniški vadbeni stroj

Ta dogodek je prvi obsežni ekipni teniški dogodek, izveden po popolni uporabi mednarodnega teniškega centra Nansha Juntai. Center se nahaja v osrednjem območju okrožja Nansha v mestu Guangzhou, osrednjem prehodu večjega zaliva Guangdong-Hong Kong-Macao, ob stadionu Nansha, Mladinski palači Nansha in Globalnem centru za usposabljanje HSBC. Ima 18 teniških igrišč, od tega 12 trdih (vključno s centralnim igriščem z 1800 sedeži), 4 igrišči za vetrovno in deževno glino ter 2 zunanji igrišči. Prav tako ima pogoje za izvedbo trdih in ilovnih mednarodnih teniških tekem.

Stroj za teniško žogo

teniški stroj

teniški vadbeni stroj

Stroj za teniško žogo

Po zaključku tega dogodka je teniška zveza Guangdong v provinci urejeno izvedla več kot deset velikih in srednje velikih tekmovanj pod vodstvom različnih del za preprečevanje epidemij, ki so jih izdala Kitajska teniška zveza, športni urad Guangdong in zdravstvena komisija . , Postopoma uresničujte pomemben cilj nacionalne kondicije. Omeniti velja, da bo teniška zveza Guangdong še naprej izkoriščala svoje prednosti virov, da bo v celoti igrala vodilno vlogo pri visokokakovostnem razvoju mestnega tenisa 9 + 2 na območju večjega zaliva Guangdong-Hong Kong-Macao, skupaj iščejo prihodnost tenisa v Guangdongu in prispevajo k izgradnji močne športne province v Guangdongu. . V preteklih letih,


Tovarna Siboasi na Kitajskem za stroj za teniške žogice zelo pomaga teniškim igralcem,

bi se lahko oglasil pri nas, če bi koga zanimali naši vadbeni stroji.


E-naslov: sukie@siboasi.com.cn

Pozor: SukieChan

Whatsapp: 0086 13662987261


teniški stroj


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti