12 za 17! Curry je postavil tri rekorde, Warriors so zmagali iz drugega razloga, Kerr je z 2 potezama premagal Jokića

20-04-2022

V končnici lige NBA se je spet začel drugi krog med Warriorsi in Nuggetsi, Curry pa je še naprej sedel na klopi. Čeprav so Nuggetsi pod močnim Jokičevim vodstvom enkrat povečali razliko, so Warriorsi odigrali le 19 minut. Na koncu so Warriorsi dosegli 70 točk in v enem zamahu zmagali. Na koncu so Warriorsi premagali Nuggets s 126 proti 106, 20 točkami, skupni izid serije pa je dosegel 2:0.


j cole playing basketball


basketball player


Curry je veliko prispeval k ponovnemu porazu Nuggets. Izven klopi je igral manj kot 23 minut, zadel 12 od 17 strelov, 5 od 10 trojk, izvedel 7 prostih metov, dosegel 34 točk, 3 skoke, 4 podaje, 1 ukradeno žogo in 1 blokado. Po izčrpnih podatkih je Curry, ki je bil na klopi, še vedno tako močan. V 23 minutah in 34 točkah je Curry prvi igralec po ligi NBA, ki je dosegel 30+ v končnici, ki je manjša ali enaka 23 minutam, kar je največ doslej. Curry, razdeljen na 28 točk, je sam izboljšal to oceno za 6 točk. Z vrednostjo plus-minus 32 je še bolj prezirljiv do vseh igralcev. Curry je s 34 točkami v svoji karieri dosegel več kot 3000 točk in tako postal prvi igralec v Warriors, ki je dosegel tak rezultat, in se uvrstil na četrto mesto med aktivnimi igralci. Prvi trije so: James, Durant in Harden.

basketball player

Curry je s klopi igral tako močno, da so številni NBA igralci in navijači vzklikali, da se je Ku Haotian enkrat vrnil, a Curry je bil po tekmi zelo miren. Rekel je: Poole, Green, Wiggins in Thompson so boljši, zakaj so boljši? Odprto in pritisnjeno, mi je dalo priložnost narediti več strelov. Curryjev nizek profil je očiten vsem, z letno plačo 45 milijonov kot nadomestkom lahko vidite, kako se je Curry žrtvoval, da bi ekipa zmagala. Slavni učitelj Yang Yi je še bolj odkrit: v igri lahko igra superzvezdnik, kot je Curry. Nezaslišano je, da bi bili Warriors uspešni, saj se vsi njihovi superzvezdniki znajo maksimalno odložiti, vse je za celoto in vse sprejema vsakršno ureditev ekipe.


j cole playing basketball


Pet igralcev ekipe Warriors je doseglo dvomestno število, Curry je dosegel ekipnih 34 točk izven klopi, začetni vratar Poole je dosegel 29 točk, Thompson je dosegel 21 točk, 13 točk pa ni bilo videti. Pozitivne in negativne vrednosti teh treh so grozljive. , od zunaj so dosegli 17 trojk, Curry in Poole po 5, obrambna strategija Nuggetsov je bila zelo preprosta, Jokić se je premikal prepočasi, Malone je uredil Gordona, Bartona in Morrisa, Riverja. Si, čakam, da igralci branijo obod Bojevnikov, a igralci nasprotnika nikakor ne morejo omejiti. Bojevniki so si zelo dobro razdelili žogo, kar je pripeljalo tudi do obrambe Nuggetsov. Warriorsi so imeli 27 podaj.

basketball player


Nuggets so se zelo dobro odrezali, saj so v celotni tekmi dosegli 17 ofenzivnih skokov, medtem ko so jih imeli Warriors le 6, kar je 11 več. Vendar takšna notranja prednost še vedno ne more preprečiti, da bi ekipa izgubila za velik rezultat. Jokic je popolnoma nameril, prejel je dve tehnični napaki in bil izključen iz igre, kar je dokazalo, da je bila njegova mentaliteta v neravnovesju in da ni mogel z deliti žoge kot prej, da bi pregnal napad ekipe. Warriors so z učinkovitim streljanjem premagali psihologijo Nuggetsov korak za korakom. Obrambna linija, tako da njihovi igralci niso igrali lastne prednosti. Ritem je ves na strani Warriors in Nuggetsom je težko obrniti igro.


Cole 2 trika za pokoritev Jokića

Jokić je bil vedno zelo dobre volje, a ob močni obrambi Warriorsov ni mogel popeljati ekipe naprej. Zaokrožitev Greena, vrhunska obramba Looneyja ter notranji ugriz Porterja in Bjelice so naredili Jokića. Qi je izgubil potrpljenje. Ko je Jokić prejel dve zaporedni tehnični napaki in bil izključen, ko je Green Jokiću pomahal v slovo, je ta prizor dokazal, da je Kerrova taktika učinkovita, Jokića je razjezila, igra je že dobila polovico.


basketball player


Drugič, Nuggetsi so vedno imeli radi pozicijsko vojskovanje, toda Kerrova strategija za Warriors je osredotočanje na obrambne protinapade. Nuggets so naredili 16 napak. Bojevniki so izkoristili napake nasprotnikov za povečanje hitrosti protinapadov, pri čemer so uporabili trojke in mlade igralce, kot je Poole. Zaradi udarca Nuggetsov je obramba Nuggets videti kot ponaredek. Jokić je igral le 28 minut, imel pa je 5 prekrškov in 3 izgubljene žoge. Vrednost plus-minus je bila minus 26, najnižja vrednost v igri. Kot MVP prejšnje sezone je bila ta predstava izjemno slaba.


j cole playing basketball


Zmaga te zmage je močno povečala upanje Bojevnikov za napredovanje. Če Malone ne prilagodi sloga igre Nuggetsov, se jim je težko izogniti koncu, da bi bili pometeni pod predpostavko, da se jim je težko upreti napadu Warriorsov.



Napisala Sicilija 

Whatsapp: 0086 15770844317 

Elektronski naslov: sicily@siboasi.com.cn

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti