10 zaporednih zmag, 2 zaporedni prvenstvi, Tajska Badminton Open priča kralju, navedeni so kitajski igralci

25-01-2021

24. januarja 2021 je zaključni dan tekmovanja končal drugi odsek Tajske Badminton Open. V samskih moških, ženskah, dvojicah in mešanih dvojicah so bili prvaki danski Axelion, španski Marin in kitajski Tajpej. Li Yang / Wang Qilin in De Chapeng / Sha Xili. In pravkar so zmagali v prvem krogu Tajske Open, kar pomeni, da so osvojili 10 zaporednih zmag in osvojili 2 zaporedni prvenstvi. So kralj igre.


Moški, posamezno


Arcelon (Danska) 2-0 Witting Haas (Danska)

robot za badminton


Ansailong je prvi nosilec tega tekmovanja in poleg Kenta Momote najmočnejši moški samski igralec. Dve dirki na tej tajski dirki sta brez težav vstopili v finale in pokazali svojo moč. Nasprotnik v tem finalu je soigralec Witting Haas, ki ga imenujejo temni konj te igre. V polfinalu je premagal rojaka Antonsena in prvič vstopil v finale.


V finalu je Axelsen popolnoma zasedel prednost in kmalu dobil igro 21-11, 21-7 in brez težav osvojil dve zaporedni prvenstvi.


Ženske samski


Marin (Španija) 2: 0 Dai Ziying (kitajski Tajpej)

oprema za volane


Finale posamičnih žensk je bilo enako kot prejšnje, Marin je igral proti Dai Ziying. Trenutno sta najboljši samski igralki na svetu. Na zadnji dirki je Dai Ziying proti Marinu izgubil z 0: 2, v eni tekmi pa je prišlo do neskladja 9: 21.


V prvi tekmi sta oba vstopila v svojo najboljšo formo in rezultat je bil tesen. Na sredini tekme je Marin povedel pri odpiranju rezultata. Toda Dai Ziying se ni dal in je še naprej lovil točke. Na koncu je bil Marin še vedno ključ do prve tekme z 21-19. Na drugi tekmi je Marin vedno pritisnil Dai Ziyingja za nekaj točk in na koncu dobil še eno tekmo z 21-17, z velikim rezultatom 2-0.


Zdaj je Marin postal grenki vodja Dai Ziyingja, ki je zmagal v dveh zaporednih finalih. Zanima me, ali bodo v naslednjem finalu uprizorjene tri zaporedne zmage?


Moški dvojice


Li Yang / Wang Qilin (kitajski Tajpej) 2-0 Xie Dingfeng / Su Wei Prevedeno (Malezija)

stroj za streljanje badmintona


Li Yang / Wang Qilin sta imela izjemno predstavo na tekmovanju. V polfinalu so obrnili prvo kombinacijo svetovnega Hengshana in njihova morala je bila visoka.


V prvi tekmi je ekipa Kitajskega Tajpeja na začetku povedla, vso pot zatrla rezultat in na koncu v prvi tekmi zmagala z 21-13. V drugi tekmi je malezijsko moštvo igralo bolj potrpežljivo in okrepilo napad. Rezultat je bil tesen. Vendar pa sta si Li Yang / Wang Qilin v kritičnem trenutku bolj drznila napasti, dosegla ključne točke, tesno premagala drugo tekmo z 21-18 in z velikim rezultatom zmagala z 2: 0. Zmagati 2 zaporedni prvenstvi je najboljši trenutek v njihovi karieri.


Mešane dvojice


Dechabon / Sasiri (Tajska) 2: 0 Seo Seung Jae / Ce Yoo Ji (Koreja)


robot za badminton

Dechabon / Sassily se je uvrstil na četrto mesto na svetu in na tekmovanje ni prišel noben izmed treh najboljših na svetu. Njihova moč je bistveno večja kot pri drugih igralcih. V finalu so tudi uspešno zmagali z 2: 0, osvojili prvenstvo in osvojili dve zaporedni prvenstvi.


Ženske, dvojice


Kim So Young / Kong Hee Young (Južna Koreja) 2: 0 Lee So Hee / Shin Seung Chan (Južna Koreja)

oprema za volane


Dvojice žensk so državljanska vojna v Južni Koreji. Brez kombinacije Kitajske in Japonske imajo dvojice Južne Koreje še vedno skupinsko prednost.


Finale bo naslednje leto na Tajskem. Zanima me, ali lahko omenjeni štirje prvaki predstavijo slavo treh zaporednih prvenstev?


Za vadbeni stroj za badminton,

se obrnite na Sukie, Mobile & whatsapp: 0086 13662987261



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti