• 21-08-2021

  Zakaj potrebujete stroj za tenis za pomoč pri treningu?

  Predstavitev inteligentnega stroja za streljanje teniške žoge Siboasi

 • 24-09-2020

  Športna razstava na Japonskem

  Japonski trg je eden naših glavnih trgov za stroj za streljanje teniške žogice in košarke, stroj za streljanje badmintona, stroj za nanizanje loparjev, opremo za trening nogometa, opremo za streljanje odbojke, robota za igranje žoge Pingpong itd. Še naprej bomo širili sodelovanje z več agenti. , verjamemo, da bi bili naši kroglični stroji Siboasi vedno bolj priljubljeni na Japonskem.

 • 24-09-2020

  AB SHOW v ZDA

  Ob obisku slavne razstave AB v ZDA skozi to oddajo vedno več ljudi pozna našo blagovno znamko Siboasi, ki je dobra v strojih za košarkarsko streljanje, strojih za streljanje tenisa, nogometnih treningih, badmintonu, strojih za nanizanko, odbojkarski strelski opremi, robotu za namizni tenis itd. oprema za športne žoge, ki uspešno sodeluje z nekaterimi zastopniki v ZDA.

 • 09-03-2023

  neverjetno! Inteligentna športna oprema Siboas je bila uspešno vključena v šanghajski sistem izobraževanja in poučevanja

  Pristojni oddelki so izvedeli, da je šanghajski servisni center za izobraževalno tehnologijo izdal »Šanghajski katalog konfiguracije učne opreme za navadne osnovne in srednje šole« (v nadaljnjem besedilu »katalog konfiguracij«). Oprema in pametna športna oprema za badminton sta bili uspešno izdani!

 • 06-03-2023

  Ali Orange Lion Sports je obiskal Siboas, da bi poglobljeno razpravljal o novih načinih pametnega športa

  Pred kratkim je Siboas obiskala visoka preiskovalna skupina Orange Lion Sports, blagovne znamke športne industrije pod skupino Alibaba. Obe strani sta se osredotočili na raznoliko zasnovo športnih prizorišč za pametne stadione, sistematično ion pametne opreme in gradnjo ekološke primernosti v vseh scenarijih, vodilni pametni stadioni. Subverzivna inovacija je sprožila poglobljeno in trajno študijo izvedljivosti in sprva dosegla soglasje o gradbenem načrtu modela pametnega prizorišča Ali Urban Smart Sports "Le Power".

 • 06-03-2023

  Pekinški voditelji so organizirali delegacijo v Siboas, da bi pregledala in vodila delo!

  neposredno na kraju samem začutili tehnološki čar športnih izdelkov Siboas ter skupaj izmenjali in raziskovali prihodnji razvojni trend pametnega športa. G. Wan Houquan, predsednik Siboasa, in njegova višja vodstvena ekipa so vodje delegacije toplo sprejeli.

 • 03-03-2023

  Projektne pogajalske skupine Yichun, Shenzhen, Wuhan, Dongguan, Tongren in Yueqing so istega dne obiskale Siboas

  24. februarja so gostje s sedeža Siboas Smart Sports Industry Group prišli v množici. Projektne pogajalske skupine iz 6 mest/okrajov v Yichunu, Shenzhenu, Wuhanu, Dongguanu, Tongrenu in Yueqingu so istega dne zaporedno obiskale Siboas. Wan Houquan, predsednik družbe, je pripeljal Gaa. Vodstvena ekipa je toplo sprejela projektne pogajalske skupine 6 mest enega za drugim.

 • 28-02-2023

  Pameten šport pomaga lepim vasem. Preiskovalna skupina podokrožja Laohekou Guanghua je šla globoko v Siboas, da bi raziskala pametne športne parke

  Nacionalno okrožje za oživljanje podeželja——Yang Haicheng, sekretar partijskega delovnega odbora ulice Guanghua v mestu Laohekou, in njegova delegacija so 21. februarja obiskali Sipoas, da bi opazovali in izkusili športni park pametne skupnosti 9P, ki ga je pionirsko razvilo podjetje, in obiskali Sipoas Šrilanška linija za proizvodnjo inteligentne športne opreme, predsednik družbe Wan Dong in njegova vodstvena ekipa so spremljali dogodek.

 • 16-02-2023

  Tennis-Qatar Open: Yang Zhaoxuan/Zvonareva napredujeta v polfinale

  15. februarja sta Yang Zhaoxuan (desno)/Zvonarjeva vrnila žogo med igro. Objavila tiskovna agencija Xinhua (foto Niku) Istega dne sta Yang Zhaoxuan (Kitajska)/Zvonareva (Rusija) premagala Sasnovic (Belorusija)/Alexandro z 2-1 v četrtfinalu dvojic WTA500 Qatar Open v Dohi, Qatar Baby (Rusija) in napredovala v polfinale.

 • 14-02-2023

  V Pekingu se začenja 13th National Elite School EMBA Tennis Classic

  Chinanews.com, Peking, 12. februar. 11. februarja se je v pekinškem nacionalnem teniškem centru začela severna divizija 13. državnega elitnega šolskega teniškega turnirja EMBA Classic. To je tudi prvo obsežno tekmovanje, ki bo leta 2023 v Pekingu. državni teniški turnir. To tekmovanje poteka po sistemu ekipnega tekmovanja. Vsaka ekipa vključuje dva para moških dvojic, en par mešanih dvojic in en par zimzelenih dvojic.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti