• 08-03-2023

  Izkoristite to svetovno prvenstvo in pustite najstnikom vzljubiti nogomet!

  Svetovno prvenstvo v nogometu v Katarju je v polnem teku. Nogomet, ki je danes eden najbolj razširjenih, najvplivnejših in najbolj priljubljenih športov na svetu, sta dovolj čar in moč nogometnega duha, da navdušita navijače. V nogometu to, kar vidimo, ni le fizični spopad, ampak, kar je še pomembneje, timsko delo, moč volje, predanost in sposobnost upreti se padcem. Pravzaprav je to notranji duh nogometa.

 • 04-12-2022

  Nezaslišano, Kamerun v sodnikovem dodatku premagal Brazilijo z 1:0, vseeno ostal brez kvalifikacij, Abubakar zadel

  Brazilija je 3. decembra po pekinškem času v zadnjem krogu skupine G svetovnega prvenstva 2022 v Katarju igrala proti Kamerunu. Na koncu je Abu Bakar z golom v sodnikovem dodatku v drugem polčasu dopolnil zgodbo. Kamerun je premagal Brazilijo z 1:0 in prekinil velik pretres. , ker pa je Švicarka dobila še eno tekmo, je ekipa Kameruna vseeno ostala brez kvalifikacij.

 • 26-11-2022

  Svetovno prvenstvo v Katarju|Moštvo gostiteljev Katar je postalo prvo moštvo, ki je izgubilo

  25. novembra po lokalnem času je v drugem krogu skupinske tekme skupine A svetovnega prvenstva v Katarju 2022 reprezentanca Katarja izgubila z 1 proti 3 proti ekipi Senegala in obe tekmi izgubila. Z nizozemsko reprezentanco v isti skupini z neodločenim izidom 1:1 z Ekvadorjem je gostiteljska reprezentanca Katarja en krog pred rokom izpadla iz skupinskega dela in izpustila izločilne kroge ter tako postala prva ekipa, ki je izgubila na tem svetovnem prvenstvu.

 • 26-10-2022

  Dva glavna igralca Francije poškodovana zaradi slovesa. Cristiano Ronaldo ponovno uvaja nevihto

  Svetovno prvenstvo v Katarju 2022 se bo začelo novembra, glavni favoriti prvenstva pa se prav tako približujejo zadnji fazi pregleda postave. Če pregledamo pretekli teden, vam predstavljamo naše mednarodne ugotovitve o najboljših ekipah iz prejšnjega tedna.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti