• 28-12-2022

  Katarska univerza: Messijevo sobo svetovnega prvenstva bodo spremenili v muzej

  Po poročanju katarskih medijev je katarska univerza objavila načrte za pretvorbo sobe, v kateri je argentinski zvezdnik Lionel Messi živel med svetovnim prvenstvom 2022, v majhen muzej. Med svetovnim prvenstvom v Katarju Messi in argentinska izbrana vrsta niso bivali v hotelu, temveč v študentskem domu katarske univerze. Med igro je bil univerzitetni kampus baza argentinske reprezentance in celoten kampus je bil okrašen, da bi ekipi dal dom. Občutek. Po poročilih je bila katarska univerza ustanovljena leta 1971. Sčasoma je univerza postala mesto odličnosti v lokalnem izobraževanju. Katarska univerza lahko sprejme več kot 20.000 študentov, kar ji daje možnost, da zagotovi igralce svetovnega prvenstva in druge člane delegacije. Vsi potrebni prostori za udobno preživljanje časa med svetovnim prvenstvom.

 • 07-12-2022

  Po osmini finala gredo 4 ekipe skupaj domov, Španija in Japonska osramočeni: 1 od 7 enajstmetrovk

  V fokusni tekmi 1/8 finala svetovnega prvenstva, ki se je končalo zgodaj 7. decembra po pekinškem času, je Španija v 120 minutah rednega dela remizirala z Marokom z 0:0 in izgubila z 0:3 proti Maroku v streljanje enajstmetrovk. Po zmagi v svetovnem pokalu leta 2010 so trikrat zapored izpustili najboljših 8 svetovnega pokala.

 • 04-12-2022

  Nezaslišano, Kamerun v sodnikovem dodatku premagal Brazilijo z 1:0, vseeno ostal brez kvalifikacij, Abubakar zadel

  Brazilija je 3. decembra po pekinškem času v zadnjem krogu skupine G svetovnega prvenstva 2022 v Katarju igrala proti Kamerunu. Na koncu je Abu Bakar z golom v sodnikovem dodatku v drugem polčasu dopolnil zgodbo. Kamerun je premagal Brazilijo z 1:0 in prekinil velik pretres. , ker pa je Švicarka dobila še eno tekmo, je ekipa Kameruna vseeno ostala brez kvalifikacij.

 • 14-10-2022

  Kapetanka ženskih nogometnih reprezentanc U17: Indija je blagoslovljen kraj za kitajski ženski nogomet, nasprotnikovo sposobnost vodenja žoge se je vredno naučiti

  12. oktobra po pekinškem času je kitajska ženska nogometna reprezentanca začela prvo tekmo svetovnega prvenstva U17 za ženske. Nasprotnik je bila zadnja podprvakinja Mehika. V okoliščinah, ko zunanji svet na splošno ni bil optimističen, so "Majhne vrtnice" Kitajcem prinesle velika presenečenja. Z vidika Qiao Ruiqija sta Qiu in Yu Xingyue sama dosegla zmago z 2-1 nad nasprotnikom in dobro začela turnir. Toda po zadetku je bil Qiao Ruiqi zamenjan zaradi krčev. Novinarji so po tekmi intervjuvali kapetana Qiao Ruiqija.

 • 30-10-2021

  Objavljeno je osmino finala svetovnega prvenstva v košarki za moške do 19 let

  Osmina finala svetovnega pokala v košarki za moške do 19 let bo 8. julija po pekinškem času končana ob polnoči. V četrtfinale so se uvrstile Avstralija, Španija, ZDA, Senegal, Litva, Francija, Srbija in Argentina. Vse tri azijske ekipe, Južna Koreja, Japonska in Iran, so izpadle. Na tem svetovnem prvenstvu do 19 let so azijske ekipe znova videle razliko od svetovne in lahko celo rečemo, da so ostale dlje.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti