• 06-01-2023

    Svetel "biser" | Siboas: Predan pametnemu športu, zagovornik zdravega življenja

    Sejem nabave javnih kulturnih in turističnih izdelkov Guangdong-Hongkong-Macao 2022 (Dongguan) bo slavnostno odprt v kulturnem centru Dongguan 25. novembra. Letošnje kulturno srečanje je pomemben ukrep za Dongguan za uresničevanje duha 20. nacionalni kongres Komunistične partije Kitajske, pospešiti gradnjo kulturno močnega mesta in skupaj zgraditi humanistično območje zaliva. Med njimi imajo ključno vlogo odlična kulturna podjetja. Na območju Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area je nešteto izjemnih kulturnih podjetij. Na tem kulturnem srečanju so na razstavi sodelovala nekatera reprezentativna podjetja. So kot biseri, raztreseni po območju zaliva, bleščeči. Kulturni center Dongguan bo ob priložnosti literarnega sejma Bay Area 2022 od 27. novembra začel serijo poročil o "Bright "Pearls"" in vam pripovedoval o sijaju teh "biserov" ter pokazal njihovo moč in čar.

  • 18-08-2022

    2. Konferenca o inovacijah v izobraževanju v izobraževanju v Shaanxiju, glavna blagovna znamka Spoas je zelo predvidljiva

    Od 8. do 10. decembra je v mednarodnem kongresnem in razstavnem centru Xi'an veličastno potekala »Druga izobraževalna inovacijska konferenca v izobraževanju v Shaanxiju« s temo »Usmerjeno k modernizaciji izobraževanja 2035 – tehnološke spremembe in izobraževalne inovacije«, da bi pospešili izvajanje Akcija Informatizacija izobraževanja 2.0 Napredovala sta načrt in izvedba tretje faze »Projekta tanke prenove«.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti