• 24-09-2020

  Športna razstava na Japonskem

  Japonski trg je eden naših glavnih trgov za stroj za streljanje teniške žogice in košarke, stroj za streljanje badmintona, stroj za nanizanje loparjev, opremo za trening nogometa, opremo za streljanje odbojke, robota za igranje žoge Pingpong itd. Še naprej bomo širili sodelovanje z več agenti. , verjamemo, da bi bili naši kroglični stroji Siboasi vedno bolj priljubljeni na Japonskem.

 • 28-02-2023

  Pameten šport pomaga lepim vasem. Preiskovalna skupina podokrožja Laohekou Guanghua je šla globoko v Siboas, da bi raziskala pametne športne parke

  Nacionalno okrožje za oživljanje podeželja——Yang Haicheng, sekretar partijskega delovnega odbora ulice Guanghua v mestu Laohekou, in njegova delegacija so 21. februarja obiskali Sipoas, da bi opazovali in izkusili športni park pametne skupnosti 9P, ki ga je pionirsko razvilo podjetje, in obiskali Sipoas Šrilanška linija za proizvodnjo inteligentne športne opreme, predsednik družbe Wan Dong in njegova vodstvena ekipa so spremljali dogodek.

 • 11-02-2023

  Kitajska ženska nogometna ekipa se pripravlja na priprave v Guangzhouju

  7. februarja Shui Qingxia (tretja z desne), glavna trenerka kitajske ženske nogometne ekipe, vodi igralke med treningom. Fotografija novinarja tiskovne agencije Xinhua Deng Hua Istega dne je kitajska ženska nogometna reprezentanca trenirala v vadbeni bazi nogometnega kluba Guangzhou za priprave na svetovno prvenstvo za ženske leta 2023, azijske igre Hangzhou in kvalifikacijski turnir za olimpijske igre v Parizu. Kitajske nogometne reprezentance bodo 10. februarja odšle na priprave v Španijo.

 • 21-12-2022

  Argentinska reprezentanca, prvakinja svetovnega prvenstva, se je s posebnim letalom odpravila domov in paradirala v argentinski prestolnici, da bi proslavila

  20. ob 2. uri zjutraj je na mednarodno letališče Ezeiza v albanski prestolnici Buenos Aires s posebnim letalom prispel katarski prvak svetovnega prvenstva Argentina.

 • 14-10-2022

  Kapetanka ženskih nogometnih reprezentanc U17: Indija je blagoslovljen kraj za kitajski ženski nogomet, nasprotnikovo sposobnost vodenja žoge se je vredno naučiti

  12. oktobra po pekinškem času je kitajska ženska nogometna reprezentanca začela prvo tekmo svetovnega prvenstva U17 za ženske. Nasprotnik je bila zadnja podprvakinja Mehika. V okoliščinah, ko zunanji svet na splošno ni bil optimističen, so "Majhne vrtnice" Kitajcem prinesle velika presenečenja. Z vidika Qiao Ruiqija sta Qiu in Yu Xingyue sama dosegla zmago z 2-1 nad nasprotnikom in dobro začela turnir. Toda po zadetku je bil Qiao Ruiqi zamenjan zaradi krčev. Novinarji so po tekmi intervjuvali kapetana Qiao Ruiqija.

 • 28-09-2022

  Skoraj 100 medijev hiti s poročanjem! Spoasov "Inteligentni vadbeni sistem Football 4.0" blesti na razstavi Expo

  Prva kitajska mednarodna razstava potrošniškega blaga, ki je pritegnila veliko pozornosti, se je uspešno zaključila 10. maja! Cilj Consumer Expo je zgraditi mednarodno razstavno platformo potrošniških butikov. Že ob prvi izvedbi je pritegnil pozornost širokega kroga razstavljavcev in potrošnikov. Tudi po koncu razstave bi bila še vedno priljubljena.

 • 07-09-2022

  Skupina Dohamo Siboasi in nogometna šola Evergrande sta skupaj dosegla sporazum o strateškem sodelovanju

  25. novembra 2021 so gospod Wan Houquan, predsednik Siboasi, in višja vodstvena ekipa toplo sprejeli delegacijo predsednika Wang Yajuna iz delegacije nogometne šole Evergrande! Delegacija je visoko ocenila moč in razvojne možnosti podjetja. Po poglobljenih pogajanjih in izmenjavah sta obe strani dosegli sporazum o sodelovanju in podpisali sporazum o strateškem sodelovanju, ki je označil, da Siboasi in Evergrande Football School napredujeta v športni industriji. Naredite pomemben korak.

 • 23-08-2022

  Predstavitev podjetja SIBOASI Sports

  Spoas, ustanovljen leta 2006, je pametno športno visokotehnološko podjetje, ki združuje raziskave in razvoj, proizvodnjo, prodajo in storitve. Ima pametno športno opremo z žogo, pametne športne parke, pametno športno izobraževanje v kampusu, šport na pametnem domu, šport Obstaja pet glavnih poslovnih sektorjev športne platforme za velike podatke.

 • 11-06-2022

  Marcelo je napovedal svoj odhod: To je moja poslovilna tekma pri Real Madridu, odhajam

  Lani poleti je Real Madrid izgubil kapetana Ramosa. Zdaj se mora Real Madrid posloviti od drugega kapetana. Potem ko je Real Madrid osvojil ligo prvakov, je Marcelo javno napovedal, da se bo poslovil od Bernabeua, ko mu letos poleti poteče pogodba.

 • 10-06-2022

  Ali ste uporabili krmiljenje nogometnega vadbenega stroja z mobilno aplikacijo?

  Najnovejši zaganjalnik nogometne žoge Siboasi nadzoruje mobilna aplikacija, lahko uporablja DALJINSKO UPRAVLJANJE za upravljanje načina treninga, zaradi česar je nogometni trening bolj enostaven in priročen. Na trgu lahko najdemo veliko nogometnih naprav, vendar nihče nima napredne tehnologije kot naš najnovejši model - nadzor APP, če imate ta stroj, ko ga igrate zunaj, ne skrbite, da ste zgrešili na daljavo, samo odprite svoj mobilni telefon, da se povežete z modrim odtenkom ga lahko normalno uporabljate.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti