• 14-03-2023

  Pokaži, kaj znaš! Živite do pomladi, svoje otroke pospremite v »Živjo« na polno!

  Sonce je ravno pravšnje, vetrič ni suh vikend spomladi Kako lahko zapravljaš, če doma ne delaš ničesar? Bolje je, da zaenkrat odložite dolgočasno delo Pozabite na skrbi pri domači nalogi Pozdravite svoje otroke!

 • 03-03-2023

  Projektne pogajalske skupine Yichun, Shenzhen, Wuhan, Dongguan, Tongren in Yueqing so istega dne obiskale Siboas

  24. februarja so gostje s sedeža Siboas Smart Sports Industry Group prišli v množici. Projektne pogajalske skupine iz 6 mest/okrajov v Yichunu, Shenzhenu, Wuhanu, Dongguanu, Tongrenu in Yueqingu so istega dne zaporedno obiskale Siboas. Wan Houquan, predsednik družbe, je pripeljal Gaa. Vodstvena ekipa je toplo sprejela projektne pogajalske skupine 6 mest enega za drugim.

 • 21-02-2023

  Qiangmeng Sports · Siboas je skupaj izdelal stroj za košarkarsko žogo

  Qiangmeng Sports ~ Siboas sta skupaj izdelala pametni stroj za žogo, ki ga lahko uporabljajo tako odrasli kot otroci! Ta izdelek je opremljen s tablo, tako da lahko vadite streljanje kadarkoli in kjer koli, ne da bi morali povsod iskati košarkarske obroče! Nastavljiva višina je 2,35-2-75. Lahko služite z več točk in iz več kotov! Simulirajte občutek servisa prave osebe, kar je bolj realistično! Prijatelji, ki jih zanimajo stroji za košarkarsko žogo, pridite sem! Obdobje predprodaje je zdaj polno presenečenj!

 • 29-12-2022

  Pomen in funkcija košarke

  Košarka je kolektiven in celovit šport. Začetne košarkarske dejavnosti so preproste in zanimive. Lahko se razlikujejo glede na ljudi, kraje, čase in potrebe. Lahko jih tudi organiziramo na različne načine. Enostavno je sodelovati in k sodelovanju pritegniti ljudi, tako zabavati telo in duha ter okrepiti telo. Namen telesa in bogatenje življenja.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti