• 11-02-2023

    Kitajska ženska nogometna ekipa se pripravlja na priprave v Guangzhouju

    7. februarja Shui Qingxia (tretja z desne), glavna trenerka kitajske ženske nogometne ekipe, vodi igralke med treningom. Fotografija novinarja tiskovne agencije Xinhua Deng Hua Istega dne je kitajska ženska nogometna reprezentanca trenirala v vadbeni bazi nogometnega kluba Guangzhou za priprave na svetovno prvenstvo za ženske leta 2023, azijske igre Hangzhou in kvalifikacijski turnir za olimpijske igre v Parizu. Kitajske nogometne reprezentance bodo 10. februarja odšle na priprave v Španijo.

  • 14-10-2022

    Kapetanka ženskih nogometnih reprezentanc U17: Indija je blagoslovljen kraj za kitajski ženski nogomet, nasprotnikovo sposobnost vodenja žoge se je vredno naučiti

    12. oktobra po pekinškem času je kitajska ženska nogometna reprezentanca začela prvo tekmo svetovnega prvenstva U17 za ženske. Nasprotnik je bila zadnja podprvakinja Mehika. V okoliščinah, ko zunanji svet na splošno ni bil optimističen, so "Majhne vrtnice" Kitajcem prinesle velika presenečenja. Z vidika Qiao Ruiqija sta Qiu in Yu Xingyue sama dosegla zmago z 2-1 nad nasprotnikom in dobro začela turnir. Toda po zadetku je bil Qiao Ruiqi zamenjan zaradi krčev. Novinarji so po tekmi intervjuvali kapetana Qiao Ruiqija.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti