• 23-03-2023

    S skupno naložbo v višini 550 milijonov juanov je bil projekt Anlu uspešno podpisan

    15. marca sta občinska vlada Anlu in Siboas Sports Goods Technology Co., Ltd. podpisala sporazum o strateškem sodelovanju pri "Projektu predstavitvene baze nacionalne industrije pametnih športov Anlu". Wang Tian, ​​član stalnega odbora mestnega komiteja stranke Anlu in direktor oddelka za javnost občinskega komiteja stranke, ustrezni vodje oddelka za propagando občinskega komiteja stranke Anlu, občinskega urada za kulturo in turizem Anlu in višji vodstveni delavci podjetja Sipoas so se udeležili slovesnosti podpisa.

  • 16-03-2023

    Še en velik projekt podpisan! Siboas in občinska vlada Anlu se premikata proti dvojnostrateškemu poglobljenemu sodelovanju

    Spodbujajte razvoj pametnega športa z industrijskim razmišljanjem in pomagajte podjetjem, da se ukoreninijo in pristanejo z izvajanjem projektov. 15. marca sta Sipoas in občinska vlada Anlu podpisala dvojno strateško pogodbo o sodelovanju, ki nakazuje, da bo mesto Anlu, znano kot "domače mesto nogometa", spodbujalo poglobljen razvoj pametne športne industrije z nadgradnjo skupnosti, kampusov , itd. Fitnes in športna oprema javne službe bo koristila preživetju ljudi v Anluju in spodbudila razvoj podjetij.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti