• 06-01-2023

  Svetel "biser" | Siboas: Predan pametnemu športu, zagovornik zdravega življenja

  Sejem nabave javnih kulturnih in turističnih izdelkov Guangdong-Hongkong-Macao 2022 (Dongguan) bo slavnostno odprt v kulturnem centru Dongguan 25. novembra. Letošnje kulturno srečanje je pomemben ukrep za Dongguan za uresničevanje duha 20. nacionalni kongres Komunistične partije Kitajske, pospešiti gradnjo kulturno močnega mesta in skupaj zgraditi humanistično območje zaliva. Med njimi imajo ključno vlogo odlična kulturna podjetja. Na območju Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area je nešteto izjemnih kulturnih podjetij. Na tem kulturnem srečanju so na razstavi sodelovala nekatera reprezentativna podjetja. So kot biseri, raztreseni po območju zaliva, bleščeči. Kulturni center Dongguan bo ob priložnosti literarnega sejma Bay Area 2022 od 27. novembra začel serijo poročil o "Bright "Pearls"" in vam pripovedoval o sijaju teh "biserov" ter pokazal njihovo moč in čar.

 • 05-01-2023

  Kaj počne SIBOASI?

  Podjetje Dongguan Siboas Sports Goods Technology Co., Ltd. je bilo ustanovljeno leta 2006 in se osredotoča na raziskave in razvoj, proizvodnjo in prodajo inteligentne športne opreme. Njegova poslovna področja zajemajo inteligentno športno opremo, inteligentni športni kompleks, pametni kampus nove dobe in športno platformo za velike podatke štiri velike plošče; trenutno ima štiri neodvisne blagovne znamke SIBOASI, Dksportbot, Tinga in DHLY; je globalni dobavitelj inteligentne športne opreme in sistemskih rešitev, nogomet, košarka Vodilni na področju inteligentne športne opreme za odbojko, tenis, badminton, namizni tenis, palice in hokej na ledu, nacionalno visokotehnološko podjetje in predsednik enote Raziskovalno združenje svetovne lige za opremo za trening z žogo.

 • 07-12-2021

  Teniške zvezde navdušeno nihajo, vrhunec pa razsvetli Macau!

  5. decembra sta bila v dvorani Grand Lisboa Hotel Auditorium v ​​Macau potekala profesionalni finale China Tennis Tour "Macao Entertainment Comprehensive" (Makao) in tiskovna konferenca državnega teniškega prvenstva. Po 6 profesionalnih turnirjih v Anningu, Rizhau, Changshi, Changzhouju, Linfenu in Guangzhouju, bo Kitajski teniški turnir 2021 začel zadnjo bitko v Macau. Vrhunski domači strokovnjaki so se zbrali v Macau in se potegovali za najvišjo čast leta!

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti