• 06-02-2023

  Cristiano Ronaldo je v puščavi priredil veliko rojstnodnevno zabavo, Georgina razkrila svoje dragoceno krzno in kresovala s prijatelji

  Novice 6. februarja, 5. februarja je 38. rojstni dan portugalskega napadalca Ronalda. Prijatelji so skupaj praznovali Ronaldov rojstni dan. Vsi so priredili zabavo v puščavi Rijada in priredili zabavo ob kresu. Bilo je zelo živahno!

 • 12-12-2022

  Razbite sanje, zapustite žalostno deželo! Ronaldo in družina zapustijo Katar z zasebnim letalom

  Portugalska se je ustavila med najboljših 8 svetovnega prvenstva, Ronaldo pa je obžaloval, da je končal svojo peto svetovno prvenstvo. Glede na športne novice CCTV je Ronaldova družina v nedeljo po lokalnem času zapustila Katar z zasebnim letalom. Na tem svetovnem prvenstvu je Ronaldo 196. zastopal Portugalsko, kar je izenačeno z največ nastopi v moški reprezentanci na svetu.

 • 23-11-2022

  Uradna objava Manchester Uniteda! Cristiano Ronaldo zapušča ekipo

  V zgodnjih jutranjih urah 23. novembra po lokalnem času je nogometni klub Manchester United uradno objavil, da je portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo (C Ronaldo) uradno zapustil klub, potem ko je s klubom dosegel dogovor s pogajanji. Klub je izdal izjavo, v kateri se mu zahvaljuje za njegov izjemen prispevek k Old Traffordu in želi njemu in njegovi družini vse najboljše v prihodnosti. Ronaldo je za Manchester United igral dvakrat, skupaj je odigral 346 tekem in dosegel 145 golov. Prej, od leta 2003 do 2009, je Ronaldo 6 sezon igral za "Red Devils". Avgusta lani se je Ronaldo vrnil v Manchester United.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti