• 03-01-2023

  Zakaj je argentinska moška nogometna reprezentanca zavrnila intervju s predsednikom in zakaj so Messija klicali šef May, jasno razložite takoj

  Zakaj je argentinska moška nogometna reprezentanca večkrat zavrnila intervju s predsednikom in zakaj so Messija klicali šef Mei? Danes jasno razložimo. Morda vam bo ta nova generacija nogometnega kralja še bolj všeč. Svetovno prvenstvo 2022 v Katarju se je uspešno zaključilo. Argentina z Messijem na čelu je postala največji zmagovalec, Messi pa zasluženi kralj nove generacije. Ko so bili tik pred vrnitvijo iz Katarja, so mediji celoten proces spremljali v živo. Ko so se vrnili v argentinsko prestolnico, se je tu zbralo več kot 400.000 navijačev, ki so jih pričakali. Lahko rečemo, da je bila prazna. Navijači so napolnili avtobus dobrodošlice, nato pa so morali Messi in njegovi soigralci oditi z zasebnim letalom in se vrniti domov, da bi delili veselje z lokalnimi navijači.

 • 17-12-2022

  Maroko protestira zaradi enajstmetrovke v polfinalu in poziva k nujnemu ukrepanju proti nepošteni arbitraži

  Maroko protestira zaradi enajstmetrovke v polfinalu in poziva k nujnemu ukrepanju proti nepošteni arbitraži.

 • 09-12-2022

  Cristiano Ronaldo nikoli ni grozil z odhodom iz reprezentance in je vsak dan dal vse za državo

  Novice 8. decembra, pred nekaj dnevi, so portugalski mediji poročali, da je Ronaldo grozil z odhodom iz ekipe, potem ko je izvedel, da je zamenjava. V zvezi s tem je portugalska nogometna zveza izdala izjavo, s katero je ovrgla govorice in navedla, da Ronaldo vsak dan prispeva k reprezentanci.

 • 18-11-2022

  Messi se vrača k odprtim vsebinam treninga

  Zvezdnik Paris Saint-Germaina Lionel Messi se je zapletel v manjši prepir z argentinskim soigralcem Rodrigom De Paulom, ko sta se šalila na ta račun na treningu. Video, ki je zaokrožil po družbenih omrežjih, je bil posnet med srečanjem reprezentance v Miamiju, ko se ta pripravlja na prijateljsko tekmo proti Hondurasu v petek zvečer.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti