• 24-09-2020

  Športna razstava na Japonskem

  Japonski trg je eden naših glavnih trgov za stroj za streljanje teniške žogice in košarke, stroj za streljanje badmintona, stroj za nanizanje loparjev, opremo za trening nogometa, opremo za streljanje odbojke, robota za igranje žoge Pingpong itd. Še naprej bomo širili sodelovanje z več agenti. , verjamemo, da bi bili naši kroglični stroji Siboasi vedno bolj priljubljeni na Japonskem.

 • 24-03-2023

  Gradite sanje skupaj! Siboas je pomagal dobrodelnemu natečaju fundacije Yao 2020 za praznovanje letne akcije javne blaginje!

  28. avgusta popoldne je v Pekingu potekala "Tiskovna konferenca dobrodelnega tekmovanja Sportsman · 2020 Yao Foundation in slovesnost ob začetku letne akcije javne blaginje" in Sipoas je bil povabljen, da se udeleži konference. Med tiskovno konferenco je Wan Houquan, predsednik družbe, v imenu Siboasa podaril športne materiale skupaj s predstavniki Xiamen Airlines, China Life in drugih podjetij.

 • 14-03-2023

  Pokaži, kaj znaš! Živite do pomladi, svoje otroke pospremite v »Živjo« na polno!

  Sonce je ravno pravšnje, vetrič ni suh vikend spomladi Kako lahko zapravljaš, če doma ne delaš ničesar? Bolje je, da zaenkrat odložite dolgočasno delo Pozabite na skrbi pri domači nalogi Pozdravite svoje otroke!

 • 10-03-2023

  Košarkarski stroj Siboasi vam pove, kako košarka spreminja otroke

  Rast in razvoj predšolskih otrok od 2 do 6 let je neprekinjen, enoten in celovit proces. Pri tem procesu prihaja do neopaznih in majhnih kvantitativnih sprememb, pa tudi do pomembnih kvalitativnih sprememb. Kvantitativne in kvalitativne spremembe pogosto potekajo hkrati, vendar ima vsaka določeno nujno fazo. Na primer, med celotnim procesom rasti in razvoja po rojstvu se glava podvoji, trup podvoji, zgornji udi potrojijo in spodnji udi početverijo. Oblika telesa se razvije od prevelike glave, dolgega trupa in kratkih okončin ob rojstvu do majhne glave, kratkega trupa in dolgih okončin pri odraslem.

 • 09-03-2023

  neverjetno! Inteligentna športna oprema Siboas je bila uspešno vključena v šanghajski sistem izobraževanja in poučevanja

  Pristojni oddelki so izvedeli, da je šanghajski servisni center za izobraževalno tehnologijo izdal »Šanghajski katalog konfiguracije učne opreme za navadne osnovne in srednje šole« (v nadaljnjem besedilu »katalog konfiguracij«). Oprema in pametna športna oprema za badminton sta bili uspešno izdani!

 • 06-03-2023

  Pekinški voditelji so organizirali delegacijo v Siboas, da bi pregledala in vodila delo!

  neposredno na kraju samem začutili tehnološki čar športnih izdelkov Siboas ter skupaj izmenjali in raziskovali prihodnji razvojni trend pametnega športa. G. Wan Houquan, predsednik Siboasa, in njegova višja vodstvena ekipa so vodje delegacije toplo sprejeli.

 • 03-03-2023

  Projektne pogajalske skupine Yichun, Shenzhen, Wuhan, Dongguan, Tongren in Yueqing so istega dne obiskale Siboas

  24. februarja so gostje s sedeža Siboas Smart Sports Industry Group prišli v množici. Projektne pogajalske skupine iz 6 mest/okrajov v Yichunu, Shenzhenu, Wuhanu, Dongguanu, Tongrenu in Yueqingu so istega dne zaporedno obiskale Siboas. Wan Houquan, predsednik družbe, je pripeljal Gaa. Vodstvena ekipa je toplo sprejela projektne pogajalske skupine 6 mest enega za drugim.

 • 28-02-2023

  Pameten šport pomaga lepim vasem. Preiskovalna skupina podokrožja Laohekou Guanghua je šla globoko v Siboas, da bi raziskala pametne športne parke

  Nacionalno okrožje za oživljanje podeželja——Yang Haicheng, sekretar partijskega delovnega odbora ulice Guanghua v mestu Laohekou, in njegova delegacija so 21. februarja obiskali Sipoas, da bi opazovali in izkusili športni park pametne skupnosti 9P, ki ga je pionirsko razvilo podjetje, in obiskali Sipoas Šrilanška linija za proizvodnjo inteligentne športne opreme, predsednik družbe Wan Dong in njegova vodstvena ekipa so spremljali dogodek.

 • 27-02-2023

  Vročekrvna košarka podžiga Xiaoxiang in košarkarska liga province Hunan 2022 se začne v Huaihui

  Sponzorirata Urad za šport province Hunan in občinska ljudska vlada Huaihua, gostita Košarkarska zveza province Hunan in Urad za kulturo, turizem, radio, televizijo in šport občine Huaihua, izvaja pa ga Huaihua Sports Industry Group, " Xiangmei Cup" Hunan Provincial Basketball League 2022 je nedavno potekal na stadionu Huaihua. Odpri zaveso. 12 reprezentančnih ekip iz pokrajine se bo v 17 dneh močno pomerilo za prvenstveno slavo.

 • 22-02-2023

  Stroj za košarkarsko žogo Dr.dish postane novi uradni globalni partner FIBA

  Naprava za košarkarsko žogo Dr. Dish postane novi uradni globalni partner FIBA MIES (Švica) – FIBA ​​FIBA ​​Equipment and Stadium Center je objavila, da je sklenila uradno globalno partnerstvo z Dr.Dish, mednarodno priznano znamko strojev za košarkarsko žogo.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti