• 26-11-2022

    Svetovno prvenstvo v Katarju|Moštvo gostiteljev Katar je postalo prvo moštvo, ki je izgubilo

    25. novembra po lokalnem času je v drugem krogu skupinske tekme skupine A svetovnega prvenstva v Katarju 2022 reprezentanca Katarja izgubila z 1 proti 3 proti ekipi Senegala in obe tekmi izgubila. Z nizozemsko reprezentanco v isti skupini z neodločenim izidom 1:1 z Ekvadorjem je gostiteljska reprezentanca Katarja en krog pred rokom izpadla iz skupinskega dela in izpustila izločilne kroge ter tako postala prva ekipa, ki je izgubila na tem svetovnem prvenstvu.

  • 21-11-2022

    Odpri črna vrata! 0-2! Padel gostitelj svetovnega prvenstva, rodile so se 3 velike sramote, trener jezen + težko se je uvrstiti

    original Začela se je uvodna tekma svetovnega prvenstva 2022 in gostiteljska moška nogometna reprezentanca Katarja se je pomerila z moško nogometno reprezentanco Ekvadorja. Po medsebojni tekmi je ekipa Katarja doživela poraz z rezultatom 0-2. Po 92 letih je gostiteljica svetovnega prvenstva prvič izgubila na uvodni tekmi. Ekipa Katarja se je četrtič pomerila z Ekvadorjem in tako naredila največji poraz. Hkrati je Katar izgubil na tem področju. Prizorišče svetovnega prvenstva je doživelo prvi poraz v 5 tekmah, ena pa je postavila rekord za 3 ponižanja. Katarski selektor ob porazu ekipe jezno zamajal z roko!

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti