• 03-11-2022

  120-117! Lakersi naredili velik preobrat, Ryan je postal rešitelj, v zadnji sekundi pa super trojko

  3. novembra 2022 po pekinškem času se nadaljuje redna sezona lige NBA, Pelicans PROTI Lakersom. Posledično so Lakersi po podaljšku premagali Pelicans s 23-27, 33-17, 26-35, 26-32, 29-32, 9-6 s skupnim izidom 120-117 in dosegli drugo zmago v sezona. Lonnie Walker je dosegel rekordnih 28 točk na tekmi. Čeprav je Ryan dosegel le 11 točk za Lakerse, je Lakerse rešil njegov super trojček. Lakersi so po nizu petih porazov na 14. mestu zahodne konference, v zadnjem krogu so premagali Nuggets s 121-110 in postali zadnja ekipa, ki je zmagala v ligi v tej sezoni, medtem ko so Pelicans številka 1 v Zahodna konferenca.

 • 09-05-2022

  James pregleda zasedbo Cavaliers in se želi vrniti?

  Vsi so pričakovali, da se bo James vrnil v Cleveland in tako znova podrl rekord Karla Malona, ​​a je na zadnji tekmi v Washingtonu presegel svoje predhodnike, tokrat nazaj v Cleveland pa je James že drugi strelski prvak v zgodovini. Čeprav scenarija za kronanje na domačem igrišču Cavaliersov ni, je tekma med Cavaliersi in Jamesom še vedno polna tem. Vsakič, ko se James vrne v to deželo oblečen v dres druge barve, bodo vsi ugibali – ali bo spet oblekel dres Cavaliers za igranje?

 • 23-03-2022

  Ubijalec zmajev! James je naredil še eno izročilo in Cavaliersi so dobili match point!

  6. maja po pekinškem času se je nadaljeval drugi krog končnice Vzhodne konference lige NBA. Cavaliersi, ki so z velikim rezultatom povedli z 2:0, so se vrnili na domače igrišče in se pomerili z Raptors. Raptorji, ki so zaostajali za velik rezultat, so prevzeli pobudo za spremembo, a ni videti, da bi dosegli učinkovite rezultate. Na začetku tekme so Raptors pokazali nelagodje, nenehno udarjali po železu in delali napake. Cavaliersi so izkoristili situacijo in odprli rezultat, a vztrajni Raptors se niso predali. Pomerili so se v četrti četrtini. V zadnjem trenutku so Raptors z obupano trojko Anunobyja enkrat izenačili. Prav ta starec se je spet zmotil, držal je nož, ki ubija zmaja, in spet ubijal zmaja! James je izvedel met, da je dokončal zgodbo,

 • 17-01-2022

  Stari Lakersi bodo poimenovali in bombardirali Jamesa! Naredil sem tisto, česar Kobe ne bi storil. Prebrisal sem samo podatke in mi ni bilo mar za zmago ali poraz.

  Stari Lakersi bodo poimenovali in bombardirali Jamesa! Naredil sem tisto, česar Kobe ne bi storil. Prebrisal sem samo podatke in mi ni bilo mar za zmago ali poraz. 17. januarja po pekinškem času so Los Angeles Lakersi postali najbolj ponižujoča ekipa v ligi. Po treh zaporednih porazih so se Lakersi s šestimi zvezdicami in petimi igralci hiše slavnih uvrstili šele na 7. mesto zahodne konference. bit.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti