• 03-03-2023

  Projektne pogajalske skupine Yichun, Shenzhen, Wuhan, Dongguan, Tongren in Yueqing so istega dne obiskale Siboas

  24. februarja so gostje s sedeža Siboas Smart Sports Industry Group prišli v množici. Projektne pogajalske skupine iz 6 mest/okrajov v Yichunu, Shenzhenu, Wuhanu, Dongguanu, Tongrenu in Yueqingu so istega dne zaporedno obiskale Siboas. Wan Houquan, predsednik družbe, je pripeljal Gaa. Vodstvena ekipa je toplo sprejela projektne pogajalske skupine 6 mest enega za drugim.

 • 01-03-2023

  Dvojna sreča in dobre novice pogosto | Siboas prejme še dve priznanji

  Pred kratkim, po približno 4 mesecih celovitega in strogega ioniziranja oddelka za industrijo in informacijsko tehnologijo province Guangdong, se je pojavil seznam "inovativnih malih in srednje velikih podjetij" ter "specializiranih specializiranih novih malih in srednje velikih podjetij" v provinci Guangdong . Prvorazredna kakovost izdelkov je osvojila vse te dve priznanji in postala je korporativna blagovna znamka, ki je osvojila dve priznanji v pododdelku industrije pametnih športov v grozdu za proizvodnjo vrhunske opreme.

 • 11-02-2023

  Kitajska ženska nogometna ekipa se pripravlja na priprave v Guangzhouju

  7. februarja Shui Qingxia (tretja z desne), glavna trenerka kitajske ženske nogometne ekipe, vodi igralke med treningom. Fotografija novinarja tiskovne agencije Xinhua Deng Hua Istega dne je kitajska ženska nogometna reprezentanca trenirala v vadbeni bazi nogometnega kluba Guangzhou za priprave na svetovno prvenstvo za ženske leta 2023, azijske igre Hangzhou in kvalifikacijski turnir za olimpijske igre v Parizu. Kitajske nogometne reprezentance bodo 10. februarja odšle na priprave v Španijo.

 • 07-02-2023

  Delegacija mestne vlade Zhangping, mesto Longyan, provinca Fujian, je močno pohvalila pametno športno industrijo Siboas!

  1. februarja 2023 je Qiu Xiaolin, član stalnega odbora mestnega komiteja stranke Zhangping in sekretar političnega in pravnega odbora mesta Longyan v provinci Fujian, s svojo delegacijo obiskal Siboas zaradi inšpekcije in navodil. in delegacija toplo dobrodošli.

 • 06-02-2023

  Cristiano Ronaldo je v puščavi priredil veliko rojstnodnevno zabavo, Georgina razkrila svoje dragoceno krzno in kresovala s prijatelji

  Novice 6. februarja, 5. februarja je 38. rojstni dan portugalskega napadalca Ronalda. Prijatelji so skupaj praznovali Ronaldov rojstni dan. Vsi so priredili zabavo v puščavi Rijada in priredili zabavo ob kresu. Bilo je zelo živahno!

 • 29-12-2022

  Pomen in funkcija košarke

  Košarka je kolektiven in celovit šport. Začetne košarkarske dejavnosti so preproste in zanimive. Lahko se razlikujejo glede na ljudi, kraje, čase in potrebe. Lahko jih tudi organiziramo na različne načine. Enostavno je sodelovati in k sodelovanju pritegniti ljudi, tako zabavati telo in duha ter okrepiti telo. Namen telesa in bogatenje življenja.

 • 05-11-2022

  Siboasi: Naj tehnologija okrepi visokokakovosten razvoj športne industrije

  V Humenu obstaja tako pametno športno visokotehnološko podjetje. Zanaša se na lastno pametno tehnološko opremo, uporablja računalništvo v oblaku, umetno inteligenco in druge tehnologije v športu ter je postal ključni akter pri preoblikovanju industrije proizvodnje športne opreme v provinci iz "proizvodnje" v "inteligentno proizvodnjo". tipični predstavnik

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti