• 16-03-2023

  Še en velik projekt podpisan! Siboas in občinska vlada Anlu se premikata proti dvojnostrateškemu poglobljenemu sodelovanju

  Spodbujajte razvoj pametnega športa z industrijskim razmišljanjem in pomagajte podjetjem, da se ukoreninijo in pristanejo z izvajanjem projektov. 15. marca sta Sipoas in občinska vlada Anlu podpisala dvojno strateško pogodbo o sodelovanju, ki nakazuje, da bo mesto Anlu, znano kot "domače mesto nogometa", spodbujalo poglobljen razvoj pametne športne industrije z nadgradnjo skupnosti, kampusov , itd. Fitnes in športna oprema javne službe bo koristila preživetju ljudi v Anluju in spodbudila razvoj podjetij.

 • 06-03-2023

  Ali Orange Lion Sports je obiskal Siboas, da bi poglobljeno razpravljal o novih načinih pametnega športa

  Pred kratkim je Siboas obiskala visoka preiskovalna skupina Orange Lion Sports, blagovne znamke športne industrije pod skupino Alibaba. Obe strani sta se osredotočili na raznoliko zasnovo športnih prizorišč za pametne stadione, sistematično ion pametne opreme in gradnjo ekološke primernosti v vseh scenarijih, vodilni pametni stadioni. Subverzivna inovacija je sprožila poglobljeno in trajno študijo izvedljivosti in sprva dosegla soglasje o gradbenem načrtu modela pametnega prizorišča Ali Urban Smart Sports "Le Power".

 • 06-01-2023

  Svetel "biser" | Siboas: Predan pametnemu športu, zagovornik zdravega življenja

  Sejem nabave javnih kulturnih in turističnih izdelkov Guangdong-Hongkong-Macao 2022 (Dongguan) bo slavnostno odprt v kulturnem centru Dongguan 25. novembra. Letošnje kulturno srečanje je pomemben ukrep za Dongguan za uresničevanje duha 20. nacionalni kongres Komunistične partije Kitajske, pospešiti gradnjo kulturno močnega mesta in skupaj zgraditi humanistično območje zaliva. Med njimi imajo ključno vlogo odlična kulturna podjetja. Na območju Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area je nešteto izjemnih kulturnih podjetij. Na tem kulturnem srečanju so na razstavi sodelovala nekatera reprezentativna podjetja. So kot biseri, raztreseni po območju zaliva, bleščeči. Kulturni center Dongguan bo ob priložnosti literarnega sejma Bay Area 2022 od 27. novembra začel serijo poročil o "Bright "Pearls"" in vam pripovedoval o sijaju teh "biserov" ter pokazal njihovo moč in čar.

 • 05-01-2023

  Kaj počne SIBOASI?

  Podjetje Dongguan Siboas Sports Goods Technology Co., Ltd. je bilo ustanovljeno leta 2006 in se osredotoča na raziskave in razvoj, proizvodnjo in prodajo inteligentne športne opreme. Njegova poslovna področja zajemajo inteligentno športno opremo, inteligentni športni kompleks, pametni kampus nove dobe in športno platformo za velike podatke štiri velike plošče; trenutno ima štiri neodvisne blagovne znamke SIBOASI, Dksportbot, Tinga in DHLY; je globalni dobavitelj inteligentne športne opreme in sistemskih rešitev, nogomet, košarka Vodilni na področju inteligentne športne opreme za odbojko, tenis, badminton, namizni tenis, palice in hokej na ledu, nacionalno visokotehnološko podjetje in predsednik enote Raziskovalno združenje svetovne lige za opremo za trening z žogo.

 • 18-10-2022

  Kjer je ljubezen, tam je prihodnost: Spoas in Yao Foundation podarita 100 pametnih košarkarskih naprav za otroke podeželskim šolam v Hubeiju

  4. oktobra zvečer se je v športnem centru Wuhan v Hubeiju začelo dobrodelno tekmovanje "Wuhan Contemporary 2020 Yao Foundation" z veliko pozornosti! "Men's Dingle Star Team", ki ga sestavljajo kulturni in športni zvezdniki ter medicinsko osebje, in kitajsko košarkarsko zvezdniško moštvo, ki združuje kitajske košarkarje, sta začeli klasično "Dobrodelno bitko fundacije Yao".

 • 29-09-2022

  Raziskovanje poti preobrazbe »inteligentne proizvodnje« Turneja po športni industriji v Guangdongu na postaji Dongguan

  Southern Net News (Reporter/Zhu Jiangwei) 9. septembra je Guangdong Sports Industry Tour, ki ga sponzorira Guangdong Provincial Sports Bureau in izvaja Guangdong Provincial Sports Foundation, stala v Dongguanu pri Spoas Sports Goods Technology Co., Ltd. (v nadaljevanju imenovan "Spoas"). «) na sedežu. Predstavniki vseh slojev življenja, vključno z vlado, podjetji in mediji, so se zbrali, da bi raziskali preobrazbo športne proizvodne industrije Guangdonga iz "proizvodnje" v "inteligentno proizvodnjo".

 • 17-09-2022

  Vrh podjetnikov SIBOASI Global Sports Alliance 2019 je bil popoln uspeh

  30. novembra je v hotelu Fengtai Garden, Humen, Dongguan, potekal veličasten vrh podjetnikov SIBOASI Global Sports Alliance 2019 s temo "Fuzija športne industrije, Lian Heng in javnost, ki išče zmago". Vrh je gostil Dongguan SIBOASI Sporting Goods Technology Co., Ltd., močno pa so ga podprli Državna generalna uprava za šport, Kitajska zveza industrije športnih izdelkov, Kitajska košarkarska zveza, Guangdong Sports Bureau, Guangdong Basketball Association in druge institucije. Več kot 200 podjetnikov in strokovnjakov iz industrije z vsega sveta se je udeležilo tega dogodka in izvedlo poglobljene izmenjave o trenutnem stanju in trendu razvoja svetovne industrije pametnega športa. Southern Satellite TV, Tencent Video, Toutiao in drugi mediji so poročali s kraja.

 • 14-09-2022

  Inteligentna športna oprema SIBOASI blesti na China International Intelligent Industry Expo

  Kot avtoritativna blagovna znamka in reprezentativno podjetje v industriji inteligentne športne opreme je SIBOASI postal glavna sila inteligentne proizvodnje v industriji športne opreme in izvaža izdelke, vključno z nogometom, košarko, odbojko, košarko in tenisom, v več kot 100 držav in regije po vsem svetu. Vrhunska inteligentna športna oprema vodi industrijo k raziskovanju in napredovanju.

 • 07-09-2022

  Skupina Dohamo Siboasi in nogometna šola Evergrande sta skupaj dosegla sporazum o strateškem sodelovanju

  25. novembra 2021 so gospod Wan Houquan, predsednik Siboasi, in višja vodstvena ekipa toplo sprejeli delegacijo predsednika Wang Yajuna iz delegacije nogometne šole Evergrande! Delegacija je visoko ocenila moč in razvojne možnosti podjetja. Po poglobljenih pogajanjih in izmenjavah sta obe strani dosegli sporazum o sodelovanju in podpisali sporazum o strateškem sodelovanju, ki je označil, da Siboasi in Evergrande Football School napredujeta v športni industriji. Naredite pomemben korak.

 • 03-09-2022

  SIBOASI prinaša teniško črno tehnologijo za pomoč teniškemu festivalu Jingshan 2021

  Od 19. do 26. septembra sta teniški finale 14. množičnega tekmovanja državnih iger in 4. (Kitajski) teniški festival Jingshan veličastno potekala v Peking Mountain, Hubei. SIBOASI je v pomoč prinesel teniško črno tehnološko inteligentno teniško športno opremo!

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti