Novice o podjetju

 • 28-09-2022

  Skoraj 100 medijev hiti s poročanjem! Spoasov "Inteligentni vadbeni sistem Football 4.0" blesti na razstavi Expo

  Prva kitajska mednarodna razstava potrošniškega blaga, ki je pritegnila veliko pozornosti, se je uspešno zaključila 10. maja! Cilj Consumer Expo je zgraditi mednarodno razstavno platformo potrošniških butikov. Že ob prvi izvedbi je pritegnil pozornost širokega kroga razstavljavcev in potrošnikov. Tudi po koncu razstave bi bila še vedno priljubljena.

 • 28-09-2022

  Stroj za teniško žogico Siboasi in stroj za badmintonsko žogico se uporabljata pri sprejemnem izpitu za športne srednje šole v Šanghaju

  Objavljeni so izvedbeni načrti za sprejemne izpite v športnih srednjih šolah 2022 v različnih provincah in mestih. Po skrbnem branju je urednik ugotovil, da so poleg tradicionalnih izpitnih predmetov, kot so tek, skok v daljino in suvanje krogle, danes tudi nogomet, košarka, odbojka, mreža, badminton in drugi športi z žogo. Fokus športnih testiranj. Ključ do teka, skoka v daljino in suvanja krogle je odvisen od telesne pripravljenosti, vzdržljivosti in moči skoka. Pri športih z žogo je bolj pomembno, da se zanašajo na tehnologijo, ki je celovita manifestacija več sposobnosti. Kako doseči preboj v kratkem času brez blagoslova talenta?

 • 17-09-2022

  Vrh podjetnikov SIBOASI Global Sports Alliance 2019 je bil popoln uspeh

  30. novembra je v hotelu Fengtai Garden, Humen, Dongguan, potekal veličasten vrh podjetnikov SIBOASI Global Sports Alliance 2019 s temo "Fuzija športne industrije, Lian Heng in javnost, ki išče zmago". Vrh je gostil Dongguan SIBOASI Sporting Goods Technology Co., Ltd., močno pa so ga podprli Državna generalna uprava za šport, Kitajska zveza industrije športnih izdelkov, Kitajska košarkarska zveza, Guangdong Sports Bureau, Guangdong Basketball Association in druge institucije. Več kot 200 podjetnikov in strokovnjakov iz industrije z vsega sveta se je udeležilo tega dogodka in izvedlo poglobljene izmenjave o trenutnem stanju in trendu razvoja svetovne industrije pametnega športa. Southern Satellite TV, Tencent Video, Toutiao in drugi mediji so poročali s kraja.

 • 14-09-2022

  Inteligentna športna oprema SIBOASI blesti na China International Intelligent Industry Expo

  Kot avtoritativna blagovna znamka in reprezentativno podjetje v industriji inteligentne športne opreme je SIBOASI postal glavna sila inteligentne proizvodnje v industriji športne opreme in izvaža izdelke, vključno z nogometom, košarko, odbojko, košarko in tenisom, v več kot 100 držav in regije po vsem svetu. Vrhunska inteligentna športna oprema vodi industrijo k raziskovanju in napredovanju.

 • 13-09-2022

  Voditelji industrijskega parka Guangxi Liubei so obiskali Spoas

  4. marca popoldne so direktor Li Yan, vodja industrijskega parka Guangxi Liubei, in delegacija obiskali SIBOASI zaradi inšpekcije. Topel sprejem.

 • 07-09-2022

  Siboasi je prejel čast "2021 vodilna kitajska športna znamka inteligentne opreme za trening, inovativna blagovna znamka"

  26. novembra 2021 je v svetovnem trgovinskem centru Guangzhou Poly potekala podelitev nagrad "Vodilna kitajska športna znamka 2021"! Dongguan Siboasi Sporting Goods Technology Co., Ltd. je bil na vrhu seznama "2021 vodilne kitajske serije inovacij športnih znamk" in osvojil čast "Inteligentna blagovna znamka opreme za vadbo"! Organizator dogodka, Asia Data Collective, je Siboasiju podelil licenco na slovesnosti. Gospa Tan Qiqiong, generalna direktorica Siboasi, se je udeležila podelitve.

 • 07-09-2022

  Skupina Dohamo Siboasi in nogometna šola Evergrande sta skupaj dosegla sporazum o strateškem sodelovanju

  25. novembra 2021 so gospod Wan Houquan, predsednik Siboasi, in višja vodstvena ekipa toplo sprejeli delegacijo predsednika Wang Yajuna iz delegacije nogometne šole Evergrande! Delegacija je visoko ocenila moč in razvojne možnosti podjetja. Po poglobljenih pogajanjih in izmenjavah sta obe strani dosegli sporazum o sodelovanju in podpisali sporazum o strateškem sodelovanju, ki je označil, da Siboasi in Evergrande Football School napredujeta v športni industriji. Naredite pomemben korak.

 • 03-09-2022

  SIBOASI prinaša teniško črno tehnologijo za pomoč teniškemu festivalu Jingshan 2021

  Od 19. do 26. septembra sta teniški finale 14. množičnega tekmovanja državnih iger in 4. (Kitajski) teniški festival Jingshan veličastno potekala v Peking Mountain, Hubei. SIBOASI je v pomoč prinesel teniško črno tehnološko inteligentno teniško športno opremo!

 • 03-09-2022

  Krepiti izgradnjo športnega in kulturnega okolja ter spodbujati kakovosten razvoj kulturne industrije

  Xi Jinping: Treba je spodbujati visokokakovosten razvoj kulturne industrije, izboljšati sistem sodobne kulturne industrije in tržni sistem, spodbujati razvoj in rast različnih kulturnih tržnih subjektov, gojiti nove kulturne formate in vzorce kulturne potrošnje ter okrepiti čut ljudi za kulturno pridobitev in srečo z visokokakovostno kulturno ponudbo. smisel.

 • 27-08-2022

  Svetovno prvenstvo v badmintonu, 5. dan: Zhao Junpeng in Chen Yufei napredujeta v polfinale

  Svetovno prvenstvo v badmintonu, 5. dan: Zhao Junpeng in Chen Yufei napredujeta v polfinale.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti