Novice o podjetju

 • 28-02-2023

  Pameten šport pomaga lepim vasem. Preiskovalna skupina podokrožja Laohekou Guanghua je šla globoko v Siboas, da bi raziskala pametne športne parke

  Nacionalno okrožje za oživljanje podeželja——Yang Haicheng, sekretar partijskega delovnega odbora ulice Guanghua v mestu Laohekou, in njegova delegacija so 21. februarja obiskali Sipoas, da bi opazovali in izkusili športni park pametne skupnosti 9P, ki ga je pionirsko razvilo podjetje, in obiskali Sipoas Šrilanška linija za proizvodnjo inteligentne športne opreme, predsednik družbe Wan Dong in njegova vodstvena ekipa so spremljali dogodek.

 • 06-01-2023

  Svetel "biser" | Siboas: Predan pametnemu športu, zagovornik zdravega življenja

  Sejem nabave javnih kulturnih in turističnih izdelkov Guangdong-Hongkong-Macao 2022 (Dongguan) bo slavnostno odprt v kulturnem centru Dongguan 25. novembra. Letošnje kulturno srečanje je pomemben ukrep za Dongguan za uresničevanje duha 20. nacionalni kongres Komunistične partije Kitajske, pospešiti gradnjo kulturno močnega mesta in skupaj zgraditi humanistično območje zaliva. Med njimi imajo ključno vlogo odlična kulturna podjetja. Na območju Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area je nešteto izjemnih kulturnih podjetij. Na tem kulturnem srečanju so na razstavi sodelovala nekatera reprezentativna podjetja. So kot biseri, raztreseni po območju zaliva, bleščeči. Kulturni center Dongguan bo ob priložnosti literarnega sejma Bay Area 2022 od 27. novembra začel serijo poročil o "Bright "Pearls"" in vam pripovedoval o sijaju teh "biserov" ter pokazal njihovo moč in čar.

 • 05-01-2023

  Kaj počne SIBOASI?

  Podjetje Dongguan Siboas Sports Goods Technology Co., Ltd. je bilo ustanovljeno leta 2006 in se osredotoča na raziskave in razvoj, proizvodnjo in prodajo inteligentne športne opreme. Njegova poslovna področja zajemajo inteligentno športno opremo, inteligentni športni kompleks, pametni kampus nove dobe in športno platformo za velike podatke štiri velike plošče; trenutno ima štiri neodvisne blagovne znamke SIBOASI, Dksportbot, Tinga in DHLY; je globalni dobavitelj inteligentne športne opreme in sistemskih rešitev, nogomet, košarka Vodilni na področju inteligentne športne opreme za odbojko, tenis, badminton, namizni tenis, palice in hokej na ledu, nacionalno visokotehnološko podjetje in predsednik enote Raziskovalno združenje svetovne lige za opremo za trening z žogo.

 • 04-01-2023

  Sečuanski proizvajalec naprav za dvoransko žogo

  Inteligentni badminton servirni stroj B2100A je nov večnamenski servirni stroj, ki ga je na novo razvil Siboas Sports. B2100A servirni stroj za badminton ima dva načina daljinskega upravljanja: pametni daljinski upravljalnik in APP za pametni telefon, zagon z enim gumbom, enostavno uživanje v športu; B2100A servirni stroj za badminton, inteligentni indukcijski servis, prosta nastavitev višine, hitrost servisiranja po meri, frekvenca, kot itd.; B2100A Badminton servirni stroj inteligentno programiranje pristajalne točke, 6 načinov križne žoge je mogoče poljubno preklapljati, kar simulira pravi trening na terenu; Aparat za serviranje badmintona B2100A omogoča večnamensko serviranje: žogica z dvema linijama, žogica s tremi linijami, mrežasta žogica, ravna žogica, žogica za velike razdalje, zabijanje, razbijanje žogice itd.; B2100A servirni stroj za badminton lahko pomaga igralcem standardizirati osnovne gibe, vaditi forehand in backhand, delo nog in delo nog, in izboljšati natančnost vračanja žoge; Aparat za serviranje badmintona B2100A je opremljen z veliko zmogljivo kletko za žogo, ki lahko služi neprekinjeno in izboljša učinkovitost treninga; B2100A servirni stroj za badminton se lahko uporablja za vsakodnevne športe, poučevanje in trening ter je dober partner pri treningu badmintona. Stroj za serviranje S4015 lahko pomaga igralcem standardizirati osnovne gibe, vaditi forehand in backhand, korake in delo nog ter izboljšati natančnost vračanja žogice.

 • 29-12-2022

  Pomen in funkcija košarke

  Košarka je kolektiven in celovit šport. Začetne košarkarske dejavnosti so preproste in zanimive. Lahko se razlikujejo glede na ljudi, kraje, čase in potrebe. Lahko jih tudi organiziramo na različne načine. Enostavno je sodelovati in k sodelovanju pritegniti ljudi, tako zabavati telo in duha ter okrepiti telo. Namen telesa in bogatenje življenja.

 • 23-11-2022

  Uradna objava Manchester Uniteda! Cristiano Ronaldo zapušča ekipo

  V zgodnjih jutranjih urah 23. novembra po lokalnem času je nogometni klub Manchester United uradno objavil, da je portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo (C Ronaldo) uradno zapustil klub, potem ko je s klubom dosegel dogovor s pogajanji. Klub je izdal izjavo, v kateri se mu zahvaljuje za njegov izjemen prispevek k Old Traffordu in želi njemu in njegovi družini vse najboljše v prihodnosti. Ronaldo je za Manchester United igral dvakrat, skupaj je odigral 346 tekem in dosegel 145 golov. Prej, od leta 2003 do 2009, je Ronaldo 6 sezon igral za "Red Devils". Avgusta lani se je Ronaldo vrnil v Manchester United.

 • 21-11-2022

  Odpri črna vrata! 0-2! Padel gostitelj svetovnega prvenstva, rodile so se 3 velike sramote, trener jezen + težko se je uvrstiti

  original Začela se je uvodna tekma svetovnega prvenstva 2022 in gostiteljska moška nogometna reprezentanca Katarja se je pomerila z moško nogometno reprezentanco Ekvadorja. Po medsebojni tekmi je ekipa Katarja doživela poraz z rezultatom 0-2. Po 92 letih je gostiteljica svetovnega prvenstva prvič izgubila na uvodni tekmi. Ekipa Katarja se je četrtič pomerila z Ekvadorjem in tako naredila največji poraz. Hkrati je Katar izgubil na tem področju. Prizorišče svetovnega prvenstva je doživelo prvi poraz v 5 tekmah, ena pa je postavila rekord za 3 ponižanja. Katarski selektor ob porazu ekipe jezno zamajal z roko!

 • 18-10-2022

  Kjer je ljubezen, tam je prihodnost: Spoas in Yao Foundation podarita 100 pametnih košarkarskih naprav za otroke podeželskim šolam v Hubeiju

  4. oktobra zvečer se je v športnem centru Wuhan v Hubeiju začelo dobrodelno tekmovanje "Wuhan Contemporary 2020 Yao Foundation" z veliko pozornosti! "Men's Dingle Star Team", ki ga sestavljajo kulturni in športni zvezdniki ter medicinsko osebje, in kitajsko košarkarsko zvezdniško moštvo, ki združuje kitajske košarkarje, sta začeli klasično "Dobrodelno bitko fundacije Yao".

 • 14-10-2022

  Kapetanka ženskih nogometnih reprezentanc U17: Indija je blagoslovljen kraj za kitajski ženski nogomet, nasprotnikovo sposobnost vodenja žoge se je vredno naučiti

  12. oktobra po pekinškem času je kitajska ženska nogometna reprezentanca začela prvo tekmo svetovnega prvenstva U17 za ženske. Nasprotnik je bila zadnja podprvakinja Mehika. V okoliščinah, ko zunanji svet na splošno ni bil optimističen, so "Majhne vrtnice" Kitajcem prinesle velika presenečenja. Z vidika Qiao Ruiqija sta Qiu in Yu Xingyue sama dosegla zmago z 2-1 nad nasprotnikom in dobro začela turnir. Toda po zadetku je bil Qiao Ruiqi zamenjan zaradi krčev. Novinarji so po tekmi intervjuvali kapetana Qiao Ruiqija.

 • 29-09-2022

  Raziskovanje poti preobrazbe »inteligentne proizvodnje« Turneja po športni industriji v Guangdongu na postaji Dongguan

  Southern Net News (Reporter/Zhu Jiangwei) 9. septembra je Guangdong Sports Industry Tour, ki ga sponzorira Guangdong Provincial Sports Bureau in izvaja Guangdong Provincial Sports Foundation, stala v Dongguanu pri Spoas Sports Goods Technology Co., Ltd. (v nadaljevanju imenovan "Spoas"). «) na sedežu. Predstavniki vseh slojev življenja, vključno z vlado, podjetji in mediji, so se zbrali, da bi raziskali preobrazbo športne proizvodne industrije Guangdonga iz "proizvodnje" v "inteligentno proizvodnjo".

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti